# #
#
#
Загрузка... #
# #
# # # #
Пошук

Меню

Профіль

гость


Група: Гости

Час 14:14

Будь-ласка зареєструйтесь,або увійдіть під своїм логіном.


.
Логін:
Пароль:

Наш чат
500

Статистика
Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Зареєстровано на сайті

Всього: 907
Нових за місяць: 1
Нових за неділю: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Із них

Адмінів: 2
Модератор форума: 9
Головний модератор: 0
Провірених: 0
Користувачів: 892

Із них

Хлопців: 706
Дівчат: 199


Головна » 2010 » Жовтень » 29 » Від пацанки до панянки 3 випуск онлайн
Якщо ви є правовласником цього матеріалу і не бажаєте щоб він знаходився на цьому сайті,то перейдіть сюди,там ви зможете написати скаргу і ми удалимо його з цього сайту не пізніше як за 12 годин.
13:00

Від пацанки до панянки 3 випуск онлайн

Жанр:телепередачі
Випущено:Україна,1+1
Викладачі:Наталя Адамченко,Оксана Коваль-Костинська,Олександр Бережний,Ольга Семешкіна,Тетяна Демченко,Ольга Дутчак,Тетяна Ковтун,Інна Петренко
Дата випуску:27 жовтня 2010
Тривалість: 71 хвилин

Про передачу:Десять найбешкетливіших дівчат зі всіх куточків України отримують шанс пройти курс навчання у школі благородних манер.

Протягом дев’яти тижнів у заміському будинку з учасницями будуть працювати викладачі. "Пацанки" мають навчитися правил етикету, доглядати за собою, елегантно вдягатися, підтримувати світську бесіду і дипломатично виходити з різних ситуацій — тобто всьому, що має знати сучасна вишукана пані.

Наприкінці кожної програми дівчата проходитимуть випробування на світських раутах, на яких демонструватимуть усі отримані навики.

Випускницею школи стане лише одна із десяти "пацанок", і лише вона на великому випускному балу отримає диплом справжньої леді та головний приз програмиа - навчання у найпрестижнішому навчальному закладі Англії або грошовий еквівалент.

Категорія: ТБ шоу онлайн |
Переглядів: 2665 | Додав: Admin | Теги: Від пацанки до панянки | Рейтинг: 0.0/0

Схоже:

Всього коментарів: 1
0  
1 tetiana   (29.11.2010 11:34) [Материал]
Щановні пані викладачі! Дуже хотілося б поспілкуватися з вами, але не знаю, де ж це можна зробити. Я в захваті від можливості бачити таких гідних українських жінок, вклоняюся перед вами,але, на жаль, соромно за ту "богему", яку виставляють вищим світом. Вибачте за слово - от хто з "грязи да в князи". Невже в нас дійсно немає гідних інтелегентних людей, які б могли дійсно, окрім вас, чомусь навчити ваших дівчат, навіть, якщо це акторки (до речі, в такому випадку дуже талановиті). Зрозуміло, що це сценарій, що так заплановано, але факт є факт - вище українство поки що на рівні нижчому, ніж дівчата. Хіба один В.Козловський - в нього щось схоже на шляхетне походження, але він,мені здається,повинен опускатися до рівня інших. Вибачте будь ласка, з повагою до вас всіх.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Bagato.at.ua-фільми онлайн/скачати,відео приколи онлайн,аудіо приколи ,відео уроки танців онлайн,відео уроки photoshop(фотошоп) онлайн,торрент трекер,легально-безкоштовні програми,концерти,ТБ і радіо онлайн,музика,ігри для мобільного.
Використовуються технології uCoz