# #
#
#
Загрузка... #
# #
# # # #
Пошук

Меню

Профіль

гость


Група: Гости

Час 04:12

Будь-ласка зареєструйтесь,або увійдіть під своїм логіном.


.
Логін:
Пароль:

Наш чат
500

Статистика
Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Зареєстровано на сайті

Всього: 908
Нових за місяць: 1
Нових за неділю: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Із них

Адмінів: 2
Модератор форума: 9
Головний модератор: 0
Провірених: 0
Користувачів: 893

Із них

Хлопців: 707
Дівчат: 199


Головна » 2009 » Грудень » 15 » Новорічний гороскоп
Якщо ви є правовласником цього матеріалу і не бажаєте щоб він знаходився на цьому сайті,то перейдіть сюди,там ви зможете написати скаргу і ми удалимо його з цього сайту не пізніше як за 12 годин.
17:37

Новорічний гороскоп



Новорічний гороскоп.

Багато хто вже задається питанням - що ж чекає нас в наступаючому році, до чого варто бути готовими? Відповідно до траєкторії переміщення планет в 2009 році можна припустити, що рік буде стабільним, навіть з невеликим зростанням за багатьма напрямками. 2009 рік - це рік здійснення сподівань, кар'єрного росту та фінансової стабільності. Поспішати в цьому році не можна, інакше удача може відвернутися від вас, тому що стабільність не терпить суєти.
Сатурн і Юпітер будуть распологаться в знаках Козерога та Діви, тому ці знаки будуть піддаватися сприятливо впливає зірок, що позначиться на їх загальної удачлівості.

У 2009 році всіх нас чекає дуже багато різних змін, як в особистому житті, так і в суспільстві, яке нас оточує. Січень, березень, квітень, травень і вересень будуть самими сприятливими місяцями. Розташування планет в 2009 році вказує на боротьбу всього старого і консервативного зі всім новим і прогресивним. Це завжди дуже цікаво, оскільки у людей, країн та організацій з'являються нові шанси поліпшити своє становище, привнести в своє існування якісь нові риси, які послужать на покращення та допоможуть перебороти неприємні тенденції та проблеми. На зодіакальний знак Водолія в новому році падає основний акцент, а значить нові віяння й ідеї обов'язково візьмуть верх.

Наступний рік буде у всіх відносинах новим. Він покаже будь-якому уважному людині нові горизонти, що допоможе здійснити нові плани, впровадити на виробництві та в побуті цілком нові ідеї, які допомагають поліпшити його життя. Сміливо розраховуйте на своїх друзів, адже саме друзі в 2009 році стануть найкращими помічниками. Поспішіть відновити дружні зв'язки, це обов'язково принесе вам вигоду і користь. Благодійність розцвіте пишним кольором. Безкорисливість буде притаманне дуже багатьом людям. Вони нарешті-то подивляться по боках і побачать людей, яким просто необхідна допомога і захист. Благодійні організації отримають новий поштовх свого розвитку, який так само допоможе дуже багатьом тим, хто потребує. 2009 рік - це рік колективів. Вони будуть успішно вирішувати самі різні проблеми, проводити в життя нові ідеї, поліпшувати виробництво, розширювати та відкривати нові горизонти бізнесу. Це прекрасний час для нових починань, тому вирішуйте, ви відкриєте нову справу, а колектив вас не підведе. Новизна і перспектива - ось що стане рушійною силою 2009 року.

2008 рік заклав відмінну базу для всіх, тому в 2009 році потрібно здійснити титанічних зусиль для миттєвого прориву вперед до досягнення ще не видимих, але вже ясно разлічаемих перспектив. Ідіть вперед, і удача не поважає від вас. Ви обов'язково зможете успіху у всіх поставлених вами завдання та цілі. В 2009 році Сатурн і Плутон розташовуються в знаках стихії Землі, що означає вдалі можливості в роботі і практичних заняттях, так як сильні сторони земної стихії - посидючість, послідовність і наполегливість.

Релігія і віра знову стануть грати в житті суспільства дуже важливу роль. Адже віруюча людина набагато краще пристосований для життя. Він відразу ж відчуває те, що підказують йому вищі сили. Вміє пристосовуватися, але в той же самий час міцно відстоює свої переконання. Саме ця твердість і принесе для таких людей удачу й послужить способом досягнення поставлених завдань. Цей рік обіцяє нам і різні незвичайні події. Це будуть події як в нашій долі, які загрожують круто змінити її, так і в житті всього суспільства. Однак зміни не повинні піти на шкоду. Якщо ви швидко соріентіруетесь і прийміть нові правила гри, то всі зміни підуть вам тільки на користь. В 2009 році не варто чіплятися руками і ногами за матеріальні блага. Обов'язково потрібно звертати увагу на свій духовний розвиток. Підніміть свій духовний потенціал, підніміть його на новий рівень, і удача не пройде повз вас.
Категорія: Обої для робочого столу,святкові поздоровлення,відкритки,тости і інше |
Переглядів: 977 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Схоже:

    Всього коментарів: 1
    0  
    1 Admin   (19.12.2009 22:14) [Материал]
    Гороскоп трішки застарілий але цікаво почитати biggrin

    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Bagato.at.ua-фільми онлайн/скачати,відео приколи онлайн,аудіо приколи ,відео уроки танців онлайн,відео уроки photoshop(фотошоп) онлайн,торрент трекер,легально-безкоштовні програми,концерти,ТБ і радіо онлайн,музика,ігри для мобільного.
    Використовуються технології uCoz