# #
#
#
Загрузка... #
# #
# # # #
Пошук

Меню

Профіль

гость


Група: Гости

Час 21:40

Будь-ласка зареєструйтесь,або увійдіть під своїм логіном.


.
Логін:
Пароль:

Наш чат
500

Статистика
Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Зареєстровано на сайті

Всього: 908
Нових за місяць: 1
Нових за неділю: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Із них

Адмінів: 2
Модератор форума: 9
Головний модератор: 0
Провірених: 0
Користувачів: 893

Із них

Хлопців: 707
Дівчат: 199


Головна » 2010 » Квітень » 9 » GTA San Andreas - Collection [10in1] (2010/RUS/RePack)
Якщо ви є правовласником цього матеріалу і не бажаєте щоб він знаходився на цьому сайті,то перейдіть сюди,там ви зможете написати скаргу і ми удалимо його з цього сайту не пізніше як за 12 годин.
15:54

GTA San Andreas - Collection [10in1] (2010/RUS/RePack)

Інформація про Гру:
Назва: GTA San Andreas - Collection [10in1]
Жанри: Action (Shooter) / Arcade / Racing (Cars) / 3D / 3rd Person
Рік випуску: 2010
Розробник: Rockstar North
Видавець: Rockstar games
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу:
Мова озвучення:
Пігулка: Не потрібно
Платформа: PC

Опис:
Дія San Andreas відбувається на початку 90-их років минулого століття у величезному вигаданому штаті Сан-Андреас, розташованому приблизно там же, де в цій Америці знаходяться Каліфорнія і Невада. На його території розміщені три великих міста: Лос-Сантос (aka Лос-Анджелес), Сан-Фіерро (aka Сан-Франциско) і Лас-Вентурасі (aka Лас-Вегас). Гра носить воістину революційний характер, з'явилося безліч нововведень, а також серйозно поліпшені традиційні для GTA ігрові аспекти.

Опис модифікації
Capland
GTA San Andreas в новому обличчі!
Вас чекає понад 160 різних модифікацій, які торкнулися абсолютно всіх сторін оригінальної гри ... Отже вас чекає:
Більше 30 модифікацій карт і будов
Понад 100 модифікацій транспортних засобів (машин, мотоциклів, вертольотів, літаків)
Нові скіни більшості персонажів
Понад 20 інших модифікацій, які торкнулися текстур, навколишнього світу, зброї, предметів.
Нові тексти та діалоги.

Deluxe
Дана модифікація є унікальною можливістю урізноманітнити вже звичний ігровий світ вашого Сан Андреас.
Замінено практично весь транспортний парк, причому нові моделі вибиралися на основі двох принципів: вони повинні бути максимально відповідними первинними моделями, але при цьому як можна більш проробленими і красивими.
Плюс до цього замінено все зброю, меню і деякі інші текстури гри. Всі машини від 20 000 полігонів.

У багатьох машин і літаків встановлені вболіваємо реалістичні характеристики. Так наприклад у літака з вертикальним зльотом "гідра" в оригіналі максимальна швидкість всього лише 180 миль / год і це на вашу реально?
Російські субтитри переведені найбільш точно.

Внаслідок того що в модифікації використовуються поліпшені графічні моделі системні вимоги трохи вище стандартних.
Так само при проходженні гри змінився характер деяких місій - одні стало пройти легше, інші навпаки.

Фoрсаж
У цій грі вам належить грати за колишнього вуличного гонщика Моргана, що вирішив відновити свою кар'єру. Ви потрапите в Лос-Сантос, де Вас приймають за лопуха, який ніколи не сидів за сидінням водія. Ваше завдання довести всьому місту протилежне! Для цього ви повинні здолати всіх супротивників, які не горять бажанням поступатися місцем в рейтингу стрітрейсерів. Також вігре з'явилися нові можливості, а саме: уповільнення часу (!), Використання нітро на всіх машинах. Крім цього, машини на яких вам належить брати участь драг-рейсах замінені на супер деталізовані реальні аналоги, такі як BMW, Ferrari, Mazda идругие.

Liberty city stories
GTA: Liberty City Stories (оригінал) створена в результаті спільної роботи молодий студії Rockstar Leeds, для якої гра стала успішним дебютом, і засновників серії - Rockstar North. Прем'єра Liberty City Stories на ігровій платформі Sony PSP відбулася в Північній Америці та Канаді 25 жовтня 2005, британський реліз наспів до 4 листопада, а жителі континентальної Європи, Австралії та Нової Зеландії отримали гру 4 грудня 2005. Розробники не обмежилися портативної консолі PSP і перенесли LCS на PlayStation 2. У Північній Америці PS2-порт з'явився на прилавках магазинів 6 червня 2006.

1998 рік. Ліберті-Сіті. До подій, добре відомих нам за часами GTA3 ще цілих два року.Як був Ліберті Ситі до нашого першого візиту в його квартали? Liberty City Stories розповість нам історію Вільного Міста. У центрі подій - Тоні Сіпріані. Чотири роки він ховався від мафії на чужині, але ось, нарешті, зважився повернутися в рідні краї. На жаль, про Тоні не забули, і прощати йому вбивство мафіозного дона, хай і здійснене роки тому, ніхто не збирається. Криваві «кішки-мишки» тривають на території Ліберті-Сіті.

Знаменита гра, що вийшла на PSP і PS2, але так і не з'явилася на PC вражає своєю якістю!
Додаткова інформація: 1. Карта Ліберті Ситі 1998. Присутня повна версія карти часу GTAIII. Острів Портланд - Сейвхаус з інтер'єром, будівництво в Хепберн Хейтс, поромний причал, текстури магазинів і будинків по дрібницях, бар у кварталі червоних ліхтарів, інтер'єр будинку Вінчензо. Острів Стаунтон - Поромний причал, стадіон, частково Форт Стаунтон. Перероблені моделі дерев, текстури доріг, погодні ефекти - атмосфера максимально наближена до PS2 версії LCS. 2.Програмний код місій. Перші 7 місій за Вінчензо (Home Sweet Home, Slacker, Dealing Revenge, Snuff, Smash and Grab, Hot Wheels), три сторонніх (Noodleboy, TrashDash, Slash TV) і дві додаткові яких в оригіналі не було, серед яких одна гоночна (Racers Blow, Hepburn race). Крім того відновлені всі місця паркування автомобілів, пікапів з оригіналу + утилізатор авто на звалищі. Працюючі пороми між Портланд і Стаунтом. Для першої місії присутні катсцени (ТЕСТ). 3. Оригінальні автомобілі, пішоходи, зброю. 4. Гарне оформлення, графічні ефекти ENB series, оригінальний HUD і радар. ДЛЯ АКТИВАЦІЇ СНІГУ НАТИСНІТЬ CTRL + [NUM +] (не рекомендується під час внутрііігрових роликів) ДЛЯ АКТИВАЦІЇ Покращувана графіка НАТИСНІТЬ SHIFT + F12

Повернення в Лос-Сантос
Oтлічная модифікація мега популярного бандитського екшіна, яка в першу чергу сподобається шанувальником мальовничого міста на океанському узбережжі - казкового і неповторного Лос Сантос - місце для кримінальних розборок, стрімких погонь і гучних перестрілок.

Night Crimes
Дана модифікація є унікальною можливістю урізноманітнити вже звичний ігровий світ вашого Сан Андреас.
Замінено практично весь транспортний парк, причому нові моделі вибиралися на основі двох принципів: вони повинні бути максимально відповідними первинними моделями, але при цьому як можна більш проробленими і красивими.
Плюс до цього замінено все зброю, меню і деякі інші текстури гри. Всі машини від 20 000 полігонів.
У багатьох машин і літаків встановлені більш реалістичні характеристики.

Rezident Evil
Resident Evil - це модифікація для GTA: San Andreas заснована на всесвіту Resident Evil. Її основною особливістю є атмосфера. Створювати незабутню атмосферу допомагають: Нові текстури і моделі зомбі, нова зброя, нові візуальні ефекти, нова сюжетна лінія. Також купа всяких дрібниць, які й порахувати важко ..
Закрити

Секс у великому місті
Незвичайна GTA SA в якому можна робити ЦЕ і по всякому! Секс завжди в ціні, Карл це знає, також додані нові варіанти тюнінгу авто і багато іншого!.
Головним героєм тепер обраний Карл Джонсон - біженець Лос-Сантоса. Герой намагається всіма силами позбутися від забобонів минулого життя і почати все з чистого аркуша. Але перш Карл зі своїм братом, завзятим "братків", спробують дізнатися, що трапилося з їх родичами. І тут саме починається екшен.

Настала зима
І так ми грали влітку і вже звикли до сонця та дощу.
Але настала зима час снігопадів і завірюх, морозець скував дороги. Всі перейшли на зимову гуму, ну і Сиджу теж не дрімає він одягнув теплу куртку і штани.
У грі можна керувати погодою (ctrl +). Один раз піде невеликий сніжок натиснеш два піде снігопад натиснеш третій раз буде буря а четвертий і говорити не буду.
Ще Сиджу навчився літати натискаєш стрибок і потім кнопку назад він летить швидше летіти на кнопку (N), лише з усієї швидкості не врізатися головою об асфальт а то загину, повільніше летіти кнопка (G). А ще в лісі під покривом снігу завелися монстри схожі на кінконга вони дружелюбні але якщо їх зачепити вони на тебе почнуть нападати, так що якщо хочете скандалити беріть броню. Можна буде покататися на підводного човна, просто Попливи подалі від берега і натиснете (ctrl s) і ви будете керувати підводним човном стрілка вниз занурення стрілка вгору підніматися а інше як в машині можете ще торпедами стріляти. Ще одна така фішка є натискаєте на цифру (3) або (4) у вас з'являється список авто вибрати (пропуск).

Особливості ріпаку:
головна особливість ріпаку це те що майже у всіх модифікації GTA San andreas отсутствивалось радіо, а тут все це є
нічого не вирізане \ перекодировано в менший бітрейт
запуск кожної модифікації проісходет з ярлика на робочому столі
установка з супроводом soundtrack з оригінальний гри GTA San andreas
багатофункціональний інсталятор з можливістю вибіркової установки ігор.
Для встановлення всіх модифікації буде потрібно 50 GB на HDD а так само 512 МБ ОЗУ
Установка кожної модифікації займе приблизно 10-15 хв
Розмір кожної модифікації состовляет 4-5 GB
під час встановлення присутній слайд - щоу з Арт шпалерами оригінальний GTA San andreas
Автор ріпаку - KOPER

Трейлер:






Мінімальні
системні вимоги:

Процесор: 1GHz Intel Pentium III або AMD
Athlon
Оперативна пам'ять: 256Mб
Вільне місце на диску: 4.6Гб
Відеокарта:
64Мб
Стерео звукова карта, сумісна з DirectX 9



letitbit:
http://letitbit.net/download/5165.545a76e6...L10in1.iso.html

vip-file:
http://vip-file.com/download/5647.545a76e6...L10in1.iso.html

sms4file:
http://sms4file.com/downloadvip/5647.545a7...L10in1.iso.html

depositfiles:
http://depositfiles.com/files/4qv9etyh4
http://depositfiles.com/files/pwyc2g879
http://depositfiles.com/files/fmdxvr194
http://depositfiles.com/files/r8gp1txve
http://depositfiles.com/files/1d6v9sjxp

rapidshare:
http://rapidshare.com/files/371212570/GTAS...0in1.part01.rar
http://rapidshare.com/files/371212189/GTAS...0in1.part02.rar
http://rapidshare.com/files/371212118/GTAS...0in1.part03.rar
http://rapidshare.com/files/371215060/GTAS...0in1.part04.rar
http://rapidshare.com/files/371215259/GTAS...0in1.part05.rar
http://rapidshare.com/files/371215920/GTAS...0in1.part06.rar
http://rapidshare.com/files/371214867/GTAS...0in1.part06.rar
http://rapidshare.com/files/371217837/GTAS...0in1.part07.rar
http://rapidshare.com/files/371218219/GTAS...0in1.part08.rar
http://rapidshare.com/files/371218270/GTAS...0in1.part09.rar
http://rapidshare.com/files/371218528/GTAS...0in1.part10.rar
http://rapidshare.com/files/371222736/GTAS...0in1.part11.rar
http://rapidshare.com/files/371222665/GTAS...0in1.part12.rar
http://rapidshare.com/files/371222513/GTAS...0in1.part13.rar
http://rapidshare.com/files/371222664/GTAS...0in1.part14.rar
http://rapidshare.com/files/371225293/GTAS...0in1.part15.rar
http://rapidshare.com/files/371225350/GTAS...0in1.part16.rar
http://rapidshare.com/files/371225527/GTAS...0in1.part17.rar
http://rapidshare.com/files/371225950/GTAS...0in1.part18.rar
http://rapidshare.com/files/371227786/GTAS...0in1.part19.rar
http://rapidshare.com/files/371231386/GTAS...0in1.part20.rar
http://rapidshare.com/files/371231315/GTAS...0in1.part21.rar
http://rapidshare.com/files/371231430/GTAS...0in1.part22.rar
http://rapidshare.com/files/371232357/GTAS...0in1.part23.rar
http://rapidshare.com/files/371234458/GTAS...0in1.part24.rar
http://rapidshare.com/files/371244908/GTAS...0in1.part25.rar
http://rapidshare.com/files/371244888/GTAS...0in1.part26.rar
http://rapidshare.com/files/371244918/GTAS...0in1.part27.rar
http://rapidshare.com/files/371244866/GTAS...0in1.part28.rar
http://rapidshare.com/files/371245872/GTAS...0in1.part29.rar
http://rapidshare.com/files/371245873/GTAS...0in1.part30.rar
http://rapidshare.com/files/371253593/GTAS...0in1.part31.rar
http://rapidshare.com/files/371253742/GTAS...0in1.part32.rar
http://rapidshare.com/files/371253572/GTAS...0in1.part33.rar
http://rapidshare.com/files/371253951/GTAS...0in1.part34.rar
http://rapidshare.com/files/371258496/GTAS...0in1.part35.rar
http://rapidshare.com/files/371258545/GTAS...0in1.part36.rar
http://rapidshare.com/files/371258543/GTAS...0in1.part37.rar
http://rapidshare.com/files/371258578/GTAS...0in1.part38.rar
http://rapidshare.com/files/371260018/GTAS...0in1.part39.rar
http://rapidshare.com/files/371258736/GTAS...0in1.part40.rar

Код
http://rapidshare.com/files/371212570/GTASACOLL10in1.part01.rar
http://rapidshare.com/files/371212189/GTASACOLL10in1.part02.rar
http://rapidshare.com/files/371212118/GTASACOLL10in1.part03.rar
http://rapidshare.com/files/371215060/GTASACOLL10in1.part04.rar
http://rapidshare.com/files/371215259/GTASACOLL10in1.part05.rar
http://rapidshare.com/files/371215920/GTASACOLL10in1.part06.rar
http://rapidshare.com/files/371214867/GTASACOLL10in1.part06.rar
http://rapidshare.com/files/371217837/GTASACOLL10in1.part07.rar
http://rapidshare.com/files/371218219/GTASACOLL10in1.part08.rar
http://rapidshare.com/files/371218270/GTASACOLL10in1.part09.rar
http://rapidshare.com/files/371218528/GTASACOLL10in1.part10.rar
http://rapidshare.com/files/371222736/GTASACOLL10in1.part11.rar
http://rapidshare.com/files/371222665/GTASACOLL10in1.part12.rar
http://rapidshare.com/files/371222513/GTASACOLL10in1.part13.rar
http://rapidshare.com/files/371222664/GTASACOLL10in1.part14.rar
http://rapidshare.com/files/371225293/GTASACOLL10in1.part15.rar
http://rapidshare.com/files/371225350/GTASACOLL10in1.part16.rar
http://rapidshare.com/files/371225527/GTASACOLL10in1.part17.rar
http://rapidshare.com/files/371225950/GTASACOLL10in1.part18.rar
http://rapidshare.com/files/371227786/GTASACOLL10in1.part19.rar
http://rapidshare.com/files/371231386/GTASACOLL10in1.part20.rar
http://rapidshare.com/files/371231315/GTASACOLL10in1.part21.rar
http://rapidshare.com/files/371231430/GTASACOLL10in1.part22.rar
http://rapidshare.com/files/371232357/GTASACOLL10in1.part23.rar
http://rapidshare.com/files/371234458/GTASACOLL10in1.part24.rar
http://rapidshare.com/files/371244908/GTASACOLL10in1.part25.rar
http://rapidshare.com/files/371244888/GTASACOLL10in1.part26.rar
http://rapidshare.com/files/371244918/GTASACOLL10in1.part27.rar
http://rapidshare.com/files/371244866/GTASACOLL10in1.part28.rar
http://rapidshare.com/files/371245872/GTASACOLL10in1.part29.rar
http://rapidshare.com/files/371245873/GTASACOLL10in1.part30.rar
http://rapidshare.com/files/371253593/GTASACOLL10in1.part31.rar
http://rapidshare.com/files/371253742/GTASACOLL10in1.part32.rar
http://rapidshare.com/files/371253572/GTASACOLL10in1.part33.rar
http://rapidshare.com/files/371253951/GTASACOLL10in1.part34.rar
http://rapidshare.com/files/371258496/GTASACOLL10in1.part35.rar
http://rapidshare.com/files/371258545/GTASACOLL10in1.part36.rar
http://rapidshare.com/files/371258543/GTASACOLL10in1.part37.rar
http://rapidshare.com/files/371258578/GTASACOLL10in1.part38.rar
http://rapidshare.com/files/371260018/GTASACOLL10in1.part39.rar
http://rapidshare.com/files/371258736/GTASACOLL10in1.part40.rar


Розмір:
3.64 Gb

Додана інформація для відновлення: 3%




Категорія: Скачати ігри/Скачать игры |
Переглядів: 6337 | Додав: Admin | Теги: GTA | Рейтинг: 5.0/2

Схоже:

Всього коментарів: 1
0  
1 Коля   (03.08.2010 14:08) [Материал]
Кл1п Супер=)!!!!!!!!!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Bagato.at.ua-фільми онлайн/скачати,відео приколи онлайн,аудіо приколи ,відео уроки танців онлайн,відео уроки photoshop(фотошоп) онлайн,торрент трекер,легально-безкоштовні програми,концерти,ТБ і радіо онлайн,музика,ігри для мобільного.
Використовуються технології uCoz