# #
#
#
Загрузка... #
# #
# # # #
Пошук

Меню

Профіль

гость


Група: Гости

Час 07:13

Будь-ласка зареєструйтесь,або увійдіть під своїм логіном.


.
Логін:
Пароль:

Наш чат
500

Статистика
Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Зареєстровано на сайті

Всього: 908
Нових за місяць: 1
Нових за неділю: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Із них

Адмінів: 2
Модератор форума: 9
Головний модератор: 0
Провірених: 0
Користувачів: 893

Із них

Хлопців: 707
Дівчат: 199


Головна » 2011 » Липень » 5 » Duke Nukem Forever (2011) PC | RePack
Якщо ви є правовласником цього матеріалу і не бажаєте щоб він знаходився на цьому сайті,то перейдіть сюди,там ви зможете написати скаргу і ми удалимо його з цього сайту не пізніше як за 12 годин.
13:43

Duke Nukem Forever (2011) PC | RePack



Дата виходу: 10 Jun 2011
Жанр: Action (Shooter) , 3D , 1st Person
Розробник: Gearbox Software
Видавець за кордоном: 2K Games
Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу: Російська
Мова озвучення: Російська
Таблетка: Ушита (Razor1911)

Системні вимоги:

√ Операційна система: XP, Vista, 7
√ Процесор: Core 2 Duo - 2,0 ГГц або Athlon 64 X2 - 2,0 ГГц
√ Оперативної пам'яті: 1024 Мб
√ Вільного місця на жорсткому диску: для установки 10083 Мб, після 5980 Мб
√ Відеокарта: GeForce 7600 або Radeon HD 2600, (256 Мб)
√ Файлова система: NTFS
√ Важливо: перед установкою відключаємо Антивірус і Файрвол

У режимі складності "Підходь та отримайте" гра не запускається!

Опис:

Приготуйтеся перевтілитися в самого крутого, безбашенного і відчайдушного героя в історії комп'ютерних і відеоігор. З моменту його останньої пригоди пройшло вже майже десять років, але гравці усього світу ні на хвилину не втрачали надії на нову зустріч з ним. І ось їхні мрії стали реальністю - світ заполонили орди інопланетних загарбників, а значить - Дюк Нюкем повертається!
Ні підлі копи, ні злобні космічні прибульці, ні гігантські монстри - ніхто і ніщо не зіб'є відважного м'язистого блондина зі шляху і не відверне від улюбленого заняття - незворушно рятувати світ і захищати красунь!
Для розправи з супостатами у легендарного здорованя припасений значний арсенал вогнепальних іграшок. Зашкалює адреналін і безпрецедентна інтерактивність - такі ваші перспективи в компанії неповторного Дюка!
Вперед! Доля цього світу (вже вкотре!) Залежить тільки від вас!

Особливості гри:

» Крихітки, а ось і він! Король шутерів повертається в новому вибуховому адреналіновим пригоді. Газ в підлогу і закусіть вудила - вас чекає Лас-Вегас-Стріп, дамба Гувера і ще десятки місць, де повно тих, кому саме час надерти ... самі знаєте що. " Життя в стилі Нюкема. Вас чекає повністю інтерактивний приголомшливий, чудовий світ, де можна робити все, що так любить Дюк - грати в баскетбол, займатися важкою атлетикою, читати журнали для дорослих ... ну, або взяти балончик з фарбою і написати що-небудь на найближчій стіні. А ще тут є натовпу мілашек, які (хто б сумнівався?) Мріють тільки про мужній блондин. » Іграшки для дорослих хлопчиків. Зрівнятися з любов'ю Дюка до красивих дівчат може тільки його пристрасть розправлятися з ворогами. Вистрілити в обличчя інопланетної тварини з дробовика, наостанок показавши всім відомий жест, - що може бути приємніше? А ще ж можна запустити ракету з РПГ, жбурнути бомбу або придумати щось позаковирістее. Так що Дюку, а значить і вам, нудьгувати буде ніколи! » Дюк Дюку ворог. Невгамовний Нюкем переробив класичні багатокористувацькі режими, але залишився вірним своєму стилю. Зменшити противника і розчавити його важким черевиком? Легко! Заморозити і розбити вщент? Без проблем! А ще можна прикріпити йому на спину вибухівку, закотити саморобну бомбу між ніг або, на худий кінець, випустити ракету в упор.



Розмір: 2,5 Гб

Категорія: Ігри на PC скачати з торрента/скачать с torrent игры на пк |
Переглядів: 7502 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/3

Схоже:

    Всього коментарів: 1
    0  
    1 кокос   (30.09.2012 17:57) [Материал]
    ok

    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Bagato.at.ua-фільми онлайн/скачати,відео приколи онлайн,аудіо приколи ,відео уроки танців онлайн,відео уроки photoshop(фотошоп) онлайн,торрент трекер,легально-безкоштовні програми,концерти,ТБ і радіо онлайн,музика,ігри для мобільного.
    Використовуються технології uCoz