# #
#
#
Загрузка... #
# #
# # # #
Пошук

Меню

Профіль

гость


Група: Гости

Час 00:54

Будь-ласка зареєструйтесь,або увійдіть під своїм логіном.


.
Логін:
Пароль:

Наш чат
500

Статистика
Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Зареєстровано на сайті

Всього: 908
Нових за місяць: 1
Нових за неділю: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Із них

Адмінів: 2
Модератор форума: 9
Головний модератор: 0
Провірених: 0
Користувачів: 893

Із них

Хлопців: 707
Дівчат: 199


Головна » 2012 » Березень » 23 » Август. Восьмого/Август. Восьмого
Якщо ви є правовласником цього матеріалу і не бажаєте щоб він знаходився на цьому сайті,то перейдіть сюди,там ви зможете написати скаргу і ми удалимо його з цього сайту не пізніше як за 12 годин.
22:57

Август. Восьмого/Август. Восьмого


Рік: 2012
Жанр: драма, військовий
Країна: Росія
Режисер: Джаник Файзиев
У головних ролях: Світлана Іванова, Максим Матвєєв, Єгор Бероєв, Артем Фадєєв, Володимир Вдовиченков, Сергій Газаров, Гоша Куценко, Анатолій Білий, Кирило Плетньов, Олексій Гуськов
Коли події нанизуються одна на іншу, коли кожна хвилина ставить тебе перед вибором, коли життя і смерть стають частиною страшної комп'ютерної гри, пульт від якої - в чужих руках, тоді ти починаєш діяти так, ніби кожна хвилина - остання.

Здавалося б, життя гарненької розведеної москвички Ксенії залишає не багато місця для драматичних ситуацій: так, син Тема важко переживає розлучення батьків, так, шанувальник поглинений кар'єрою, так, мама втручається в особисте життя, - але важко назвати ці обставини критичними.

Все міняється, коли колишній чоловік, офіцер миротворчих сил, просить Ксенію надіслати Тему до нього, подихати гірським повітрям в прекрасному селі в будинку його батьків! Він запевняє, що це абсолютно безпечно - так маленький Тема і не відчуває ніякого страху, адже поряд тато, добрий і непереможний герой. Август восьмого змінює все. Настає день, коли ворожі танки входять в місто - і світ найстрашніших ігрових ілюзій хлопчика стає реальністю. На екрані оживають комп'ютерні дракони і злі космічні демони, втягуючи живих людей у вогняну вакханалію війни.

Ксенія зобов'язана вижити у військовому пеклі, пройти через пекельну м'ясорубку прошитого кулями міста, щоб врятувати того кого любить. У неї немає іншої мети - і немає іншого шляху.
Категорія: Драма,Мелодрама,спорт(онлайн) |
Переглядів: 2920 | Додав: kravtsov | Рейтинг: 5.0/1

Схоже:

    Всього коментарів: 1
    0  
    1 Виктор   (30.03.2012 12:36) [Материал]
    Ну и отстой сняли, какой урод ето снимал, нинзя какие то весь фильм бегают. Пусть смотрят те кото заказал такое гамно!!!

    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Bagato.at.ua-фільми онлайн/скачати,відео приколи онлайн,аудіо приколи ,відео уроки танців онлайн,відео уроки photoshop(фотошоп) онлайн,торрент трекер,легально-безкоштовні програми,концерти,ТБ і радіо онлайн,музика,ігри для мобільного.
    Використовуються технології uCoz