# #
#
#
Загрузка... #
# #
# # # #
Пошук

Меню

Профіль

гость


Група: Гости

Час 22:10

Будь-ласка зареєструйтесь,або увійдіть під своїм логіном.


.
Логін:
Пароль:

Наш чат
500

Статистика
Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Зареєстровано на сайті

Всього: 908
Нових за місяць: 1
Нових за неділю: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Із них

Адмінів: 2
Модератор форума: 9
Головний модератор: 0
Провірених: 0
Користувачів: 893

Із них

Хлопців: 707
Дівчат: 199


Головна » 2010 » Березень » 29 » Ранетки - 1 сезон(2008)
Якщо ви є правовласником цього матеріалу і не бажаєте щоб він знаходився на цьому сайті,то перейдіть сюди,там ви зможете написати скаргу і ми удалимо його з цього сайту не пізніше як за 12 годин.
19:55

Ранетки - 1 сезон(2008)

Hазва:Ранетки - 1 сезон
Жанр:серіал,вітчизняний
Випущено: Росія
Режисер:Сергій Арланов
Актори:Група «Ранетки» (Аня, Лена, Женя, Лера, Наташа), Артур Сопельник, Вадим Андрєєв, Юрій Коренєв, Олена Мольченко, Наталя Третьякова, Олександр Нікулін, Валерій Баринов, Олена Борзова, Олександр Стефанцов, Юрій Макєєв, Галина Польських, Ольга Недоводіна, Анастасія Калмановіч
Тривалість: 50 хв одна серія

Про серіал:«Ранетки» - це історія про п'ять школярок, про їхні долі, перше кохання, розчарування і драми. Десятикласниця Аня почуває себе дуже самотньою: однокласники її майже не помічають, хлопчики на дискотеках не запрошують танцювати, а у мами ніколи немає часу. У відмінниці Жені інші проблеми - все її життя підпорядковане найсуворішому регламенту, не покидає часу і сил більше ні на що. Лера - дівчина-катастрофа. Їй хочеться спробувати в житті все, і багато її вчинки не можна назвати розумними. Наташа мало не кожного тижня закохується в нового хлопця, але знову і знову їй здається, що це - назавжди. І тільки баскетболістка Лена - найбільш спокійна людина в групі. Життя зводить їх, таких різних, в одну команду. Вони тепер - рок-група.
Прообраз персонажів - музична група «Ранетки». Ця дівоча команда прославилася композиціями, які звучали в популярному серіалі «Кадетство»: «Ранетки», «Вона одна», «Хлопчаки-кадети». Імена дівчаток і музичні інструменти, на яких вони грають у серіалі, відповідають їх реальним прототипів.

Категорія: Серіали/Сериалы(онлайн) |
Переглядів: 2203 | Додав: Admin | Теги: Ранетки | Рейтинг: 0.0/0

Схоже:

    Всього коментарів: 1
    0  
    1 in4man   (20.05.2010 21:55) [Материал]
    spacibo

    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Bagato.at.ua-фільми онлайн/скачати,відео приколи онлайн,аудіо приколи ,відео уроки танців онлайн,відео уроки photoshop(фотошоп) онлайн,торрент трекер,легально-безкоштовні програми,концерти,ТБ і радіо онлайн,музика,ігри для мобільного.
    Використовуються технології uCoz