# #
#
#
Загрузка... #
# #
# # # #
Пошук

Меню

Профіль

гость


Група: Гости

Час 23:09

Будь-ласка зареєструйтесь,або увійдіть під своїм логіном.


.
Логін:
Пароль:

Наш чат
500

Статистика
Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Зареєстровано на сайті

Всього: 908
Нових за місяць: 1
Нових за неділю: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Із них

Адмінів: 2
Модератор форума: 9
Головний модератор: 0
Провірених: 0
Користувачів: 893

Із них

Хлопців: 707
Дівчат: 199


Головна » 2010 » Грудень » 21 » Wasppacer 2.00 Заробіток в інтернеті \ Розкрутка сайтів
Якщо ви є правовласником цього матеріалу і не бажаєте щоб він знаходився на цьому сайті,то перейдіть сюди,там ви зможете написати скаргу і ми удалимо його з цього сайту не пізніше як за 12 годин.
20:30

Wasppacer 2.00 Заробіток в інтернеті \ Розкрутка сайтів


Як все працює?

Основний принцип роботи сервісу: користувач, переглядаючи і здійснюючи переходи з ресурсів (по сайтах) інших користувачів сервісу, отримує кредити. Ці кредити дозволяють користувачеві отримувати перегляди та переходи на свої ресурси, додані до облікового запису. Схема проста і зрозуміла: переглядати і справиш переходи по ресурсах за допомогою програмного забезпечення і отримуй кредити для переглядів і переходів на своїх ресурсах. Всі перегляди та переходи по ресурсах інших користувачів відбуваються за допомогою програми Wasppacer. Він знаходиться в пакеті програм, яку можна завантажити за посиланням: релізи.

Які особливості?

У сервісу є багато особливостей, про які необхідно знати:
Сервіс є безкоштовним.
За отриманий перегляд або перехід з балансу користувача списується певну кількість кредитів. За скоєний перегляд або перехід користувачеві нараховується певна кількість кредитів на баланс.
Дозволена реєстрація декількох акаунтів.
Для розподілу переглядів і переходів на свої ресурси існують фільтри: погодинної таргетинг, геотаргетинг, унікальність IP.
Можливість запуску декількох копій програм дозволяє одержати достатню кількість балів.
Можливість додавання: до 100 доменів в один акаунт (реєстрація декількох акаунтів не заборонена), до 100 посилань для переходів на ресурсах, до 199 реферерів переходів для ресурсів.
Існує система обміну кредитів, що дозволяють поповнювати баланс інших користувачів за допомогою карток із зазначеним номіналом.
Реферальна система: виданий інвайт-код користувачем для реєстрації іншого облікового запису є реферальним кодом. Тобто, що видав інвайт-код стає рефералом нового облікового запису. З кожної операції поповнення реферер нараховується 3% від кількості поповнюваних кредитів рефералом.

Що мені це дасть?

Сервіс дозволить користувачеві ефективно підняти відвідуваність своїх ресурсів. Для користувачів, які не мають своїх сайтів - заробити на продажі кредитів іншим учасникам сервісу. Можливості сервісу допоможуть Вам досягти успіхів.
Також заробити пару грошинят
Переваги сервісу:

- Для роботи в сервісі ван непотрібно динамічний айпі
- Одночасно заробляючи ви можете спокійно користуватися інтернетом спілкуючись з друзями або завантажуючи файли
- При роботі програми нема ніяких незручних обмежень
- Активно заробляючи протягом певного часу ви зможете самі запрошувати інших користувачі або своїх друзів до цього сервісу використовуючи спеціальний інвайт код запрошення, при цьому заробляючи на запрошених
- У вас не винекне особливих труднощів з використанням програми, так як вам завжди допоможуть на форумі або в технічній підтримці програми.

Як зареєструватися і почати заробляти?

Реєстрація в сервісі проводиться за допомогою програми Manager з пакету програм Wasp Ace. Скачайте і встановіть цю програму (при необхідності програма сама обновиться). Потім вам потрібно отримати спеціальний інвайт код запрошення ви його можете отримати звернувшись в Скайп : ostaplernatovych . Після отримання інвайту і регістрації відповім на будьякі ваші питання і ознайомлю вас з азами роботи.

Cкачати можна нижче або напишіть мені в скайп ostaplernatovych

Скачати

Категорія: Скачати програми безкоштовно/Скачать программы бесплатно |
Переглядів: 1265 | Додав: Ostap | Рейтинг: 0.0/0

Схоже:

    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Bagato.at.ua-фільми онлайн/скачати,відео приколи онлайн,аудіо приколи ,відео уроки танців онлайн,відео уроки photoshop(фотошоп) онлайн,торрент трекер,легально-безкоштовні програми,концерти,ТБ і радіо онлайн,музика,ігри для мобільного.
    Використовуються технології uCoz