# #
#
#
Загрузка... #
# #
# # # #
Пошук

Меню

Профіль

гость


Група: Гости

Час 02:45

Будь-ласка зареєструйтесь,або увійдіть під своїм логіном.


.
Логін:
Пароль:

Наш чат
500

Статистика
Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Зареєстровано на сайті

Всього: 908
Нових за місяць: 1
Нових за неділю: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Із них

Адмінів: 2
Модератор форума: 9
Головний модератор: 0
Провірених: 0
Користувачів: 893

Із них

Хлопців: 707
Дівчат: 199


Головна » 2010 » Грудень » 13 » Scirra Construct v0.99.96
Якщо ви є правовласником цього матеріалу і не бажаєте щоб він знаходився на цьому сайті,то перейдіть сюди,там ви зможете написати скаргу і ми удалимо його з цього сайту не пізніше як за 12 годин.
20:48

Scirra Construct v0.99.96


• Назва гри: Scirra Construct v0.99.96
• Розробник: Scirra
• Жанр: Створення ігор
• Тип гри: Повна версія (встанови і грай)
• Розмір: 14.17 Мб.

Scirra Construct - безкоштовний ігровий конструктор заснований на DirectX 9 і призначений для створення 2D ігор. Він використовує зручну і просту систему, засновану на подіях. Створити гру може будь-хто, для цього вам не потрібно вміти програмувати або знати скрипти - взагалі нічого! + До всього іншого в цьому конструкторі можна створювати не тільки ігри, але і програми.

Доданий русифікатор.

Scirra Construct зрозумілий для новачків і досить потужний для професіоналів. Якщо ви розчарувалися в складних логічних схемах в інших програмах - спробуйте Scirra Construct. Він простіше, ніж здається!

Scirra Construct не є комерційною програмою і розробляється добровольцями. Ви прямо зараз можете безкоштовно завантажити повну версію програми без всяких докучливих вікон, реклами або обмежень. Повнофункціональна версія програми абсолютно безкоштовно!

Сам Scirra Construct поширюється по GPL ліцензії. Однак ця ліцензія не поширюється на будь-які твори, створені у програмі. Ви можете без жодних відрахувань чи обмежень розповсюджувати, продавати свої твори (ігри, програми тощо), створені за допомогою Scirra Construct, а також випускати їх із закритим вихідним кодом.

Дизайнери інді-ігор, художники або просто любителі можуть використовувати Scirra Construct для того, щоб швидко і легко створювати свої власні віртуальні світи без використання програмування. Вчителі та студенти можуть використовувати Scirra Construct, щоб вчитися принципам логіки в цікавій ігровій формі. Розробники можуть використовувати програму для швидкого створення макетів і прототипів, або просто як альтернативний, більш швидкий спосіб кодування. Ким би ви не були, Scirra Construct має безліч можливостей, щоб допомогти вам у вирішенні вашої задачі.

Для стабільної роботи конструктора у вашій системі мають бути встановлені такі програми як: DirectX і Microsoft Visual C + + 2005 RP (x86).

http://letitbit.net/download/1973.10c26dba80b4423b9f50f6ec077c/Scirra_Construct_setup.exe.html

Категорія: Скачати програми безкоштовно/Скачать программы бесплатно |
Переглядів: 1444 | Додав: Ostap | Рейтинг: 3.7/3

Схоже:

    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Bagato.at.ua-фільми онлайн/скачати,відео приколи онлайн,аудіо приколи ,відео уроки танців онлайн,відео уроки photoshop(фотошоп) онлайн,торрент трекер,легально-безкоштовні програми,концерти,ТБ і радіо онлайн,музика,ігри для мобільного.
    Використовуються технології uCoz