# #
#
#
Загрузка... #
# #
# # # #
Пошук

Меню

Профіль

гость


Група: Гости

Час 13:59

Будь-ласка зареєструйтесь,або увійдіть під своїм логіном.


.
Логін:
Пароль:

Наш чат
500

Статистика
Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Зареєстровано на сайті

Всього: 907
Нових за місяць: 1
Нових за неділю: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Із них

Адмінів: 2
Модератор форума: 9
Головний модератор: 0
Провірених: 0
Користувачів: 892

Із них

Хлопців: 706
Дівчат: 199


Головна » 2011 » Січень » 30 » Pro Evolution Soccer 2011/PES 2011(2010)PC | Repack-скачати з торрента
Якщо ви є правовласником цього матеріалу і не бажаєте щоб він знаходився на цьому сайті,то перейдіть сюди,там ви зможете написати скаргу і ми удалимо його з цього сайту не пізніше як за 12 годин.
13:35

Pro Evolution Soccer 2011/PES 2011(2010)PC | Repack-скачати з торрента

Жанр:Sport (Soccer) / 3D
Тип видання:Repack(Перепакована Ліцензія)
Розробник:Konami Computer Entertainment Tokyo
Видавець:Konami
Мультиплеєр:
Мова:російська(інтерфейс)французька(озвучування)
Кряк:не потрібний

Опис:

Чергова серія футбольного симулятора Pro Evolution Soccer. Ключовими особливостями гри можна вважати: - Більше тисячі нових анімацій для футболістів, завдяки чому спортсмени стали рухатися набагато реалістичніше. - Перероблений штучний інтелект. Pro Evolution Soccer стала більше схожою на справжній симулятор. Опоненти значно порозумнішали, тримають оборону і проводять грамотні контратаки. - У кожного гравця на полі з'являться окремі смужки, що відображають витривалість і його готовність до удару по воротах. - Більш реалістичне управління гравцями.

Особливості гри:

Абсолютний контроль - Команда PES Productions удосконалила систему пасів на 360 °, забезпечивши безпрецедентний рівень контролю над кожною передачею, ударом, вкиданням і навісом. Це дає можливість посилати м'яч в будь-яку точку і абсолютно вільно вести гру. Необхідно ретельно вивіряти паси, передбачати маневри товаришів по команді і грамотно використовувати їх переміщення. Можна навіть «натиснути» на суперника, щоб змусити його кинути м'яч.
Індикатор удару і витривалості - На додачу до загальної шкалою сили стан гравця відображає додатковий індикатор удару і витривалості. Постійні стрімкі перебігання негативно позначаться на показниках футболіста і вплинуть на його рухи, зокрема, паси стануть повільними і неточними.
Новий ШІ оборони - Захисники тепер максимально природно утримують свої позиції, не кидаючись на кожен м'яч, який опинився в їх зоні. Протидіючи нападаючому, вони вважають за краще зближуватися і змусити його зробити помилку.
Анімація і фізика гравців - Футболісти рухаються більш плавно і природно, демонструючи більш реалістичні, ніж коли-небудь, прискорення і інерцію. Крім того, на численні прохання шанувальників серії, вдосконалено фізичний контакт між гравцями. Поштовхи і блокування тепер виглядають ефектно, а прийоми перехоплення м'яча вражають різноманітністю. Анімація також вплинула і на ігрову атмосферу: навіть без м'яча гравці ведуть себе натурально - вони бігають і ходять по-різному, проявляючи індивідуальність.
Швидкість гри - Новий рівень контролю передбачає більш високий темп, що варіюється в залежності від ситуації. При контратаці пристрасті розпалюються, але гравці можуть нав'язувати суперникові свій темп допомогою неквапливих перестроювань, а також просуваючись уперед за рахунок вільного простору. Довгі пробіжки з середини поля відтепер скрутні, і щоб добитися успіху, потрібно здійснювати швидкі паси.
Час встановлення 30 хвилин

Мінімальні системні вимоги:

ОС (операційна система): Windows XP/Vista/7
Процесор: Intel Pentium 4@2.4 GHz / AMD Athlon XP 2500 +
Оперативна пам'ять: 1 Gb
Жорсткий диск: 6 Gb вільно
Відео пам'ять: 128 Mb
Відео карта: nVidia GeForce 6600 / ATI Radeon X1300,або кращі
Звукова карта: сумісна з DirectX
Мережа: Broadband Internet Connection for Online Multiplayer
DirectX: 9.0c
Клавіатура
Миша
Привід DVD ROM

Трейлер

Розмір: 2,76Гб

Категорія: Ігри на PC скачати з торрента/скачать с torrent игры на пк |
Переглядів: 8027 | Додав: Admin | Теги: pes | Рейтинг: 4.0/4

Схоже:

    Всього коментарів: 2
    0  
    2 ianthi   (13.08.2012 15:11) [Материал]
    Все получилось, окей. Спасибо.

    0  
    1 аипб   (14.05.2011 22:35) [Материал]
    юдю ио

    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Bagato.at.ua-фільми онлайн/скачати,відео приколи онлайн,аудіо приколи ,відео уроки танців онлайн,відео уроки photoshop(фотошоп) онлайн,торрент трекер,легально-безкоштовні програми,концерти,ТБ і радіо онлайн,музика,ігри для мобільного.
    Використовуються технології uCoz