# #
#
#
Загрузка... #
# #
# # # #
Пошук

Меню

Профіль

гость


Група: Гости

Час 06:27

Будь-ласка зареєструйтесь,або увійдіть під своїм логіном.


.
Логін:
Пароль:

Наш чат
500

Статистика
Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Зареєстровано на сайті

Всього: 908
Нових за місяць: 1
Нових за неділю: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Із них

Адмінів: 2
Модератор форума: 9
Головний модератор: 0
Провірених: 0
Користувачів: 893

Із них

Хлопців: 707
Дівчат: 199


Головна » 2009 » Грудень » 15 » Новорічні рецепти
Якщо ви є правовласником цього матеріалу і не бажаєте щоб він знаходився на цьому сайті,то перейдіть сюди,там ви зможете написати скаргу і ми удалимо його з цього сайту не пізніше як за 12 годин.
17:31

Новорічні рецепти



Фарширована риба

1 потрошений короп або щука (можемо замінити Судак)
300 г цибулі
500 г філе морського лосося
2 яйця круто
2 білка
2 великі моркви
10 ст. л. дрібно толченой маци
6 шт. очищеного гіркого мигдалю
5 ст. л. цукрової пудри
1 ч. л. солі
4 цибулини
20 шматочків цукру

Рибу разрежем на 8 товстих скибочок. Лук очистимо, бланшіруем і покрошім. Філе лосося і яйця порубати. Білки взобьем в тугую піну. Морква нарежем кружечками. Всі ці компоненти змішаємо з борошном з маци, цукрових пудру, сіллю і збитим білком і цією масою починаючи черевну порожнину кожного скибочки риби, які потім вклались у форму у вигляді цільної риби. До рибі додамо моркву і цибулю. Поділлям води і на повільному вогні поварім 60 хвилин. Через 45 хвилин додамо решти мигдаль і цукор кубиками. Рибу подаємо в холодному або гарячому вигляді разом з утворений при варінню соком і морквою.

Гусь з яблуками

1 гуска близько З кг
2 вилка цвітної капусти
1 кг брокколі
1 кг дрібних червоних яблук
1 / 2 склянки бруснічного варення
сіль, чорний мелений перець

Гусака вимити в холодній воді та обсушити. Натерти сіллю і чорним перцем молотою тушки всередині та зовні, попередньо видаливши внутрішній жир. Проколоть гусака виделкою в декількох місцях. Яблука вимити та покласти їх в середину гусака так, щоб частина яблук була видна. Два великих шматка фольги покласти один на інший. Шматочки гусячого жиру розкласти в центрі фольги. Гусака покласти на жир, фольгу загорнути кверху і защіпнуть краю кожного шматка окремо. Розігріти духовку до 200 градусів і запікати в ній гусака 2 години 30 хвилин. Цвітну капусту зварити в підсоленій воді до готовності, вийняти, дати воді стекти. Так само приготувати брокколі. На блюдо з гусем викласти цвітну капусту та брокколі. М'ясо політь бруснічним варенням.

Смажена корейка

яблучний соус:
500 г кісловатих яблук
75 г цукру
1 / 4 палички кориці
1 cт. л. лимонного соку
корейка:
1,5 кг сирої корейкі
1 ч. л. солі
двічі на кінчику ножа чорного перцю
10 шт. гвоздики

Яблука разрежем на четвертінкі, вилучимо серцевину і зваріть до м'якості з цукром, з корицею, лимонним соком і чашкою води. Корицю винем, а яблука протріть через сито. Разогреем духовку до 180 градусів. Корейка натрем сіллю і перцем і нашпігуем гвоздікой. Покладемо її на деко для смаження м'яса салом догори, і поставимо на 1,5 години жаріться на середньому рівні духовки. Після цього намажем корейку товстим шаром яблучного соусу і, не переворачивая, поставимо дожаріваться ще 30 хвилин. Завдяки яблучним соусом верх корейкі виявиться покритим золотисто-рум'яної глазур'ю. Виключім духовку, залишивши корейку всередині ще на 10 хвилин. Перед тим, як подавати на стіл нарежем корейку скибочками.

Ягоди на снігу

для бісквітного тіста:
6 яєць
4 ст. л. гарячої води
180 г цукру
сіль
150 г борошна
50 г крохмалю
1 ч. л. розпушувача
для начинки:
750 г ягідної асорті
1 пакетик ванільного цукру
1 ст. л. цукрової пудри
1 ст. л. муки
750 г вершків

Яєчні жовтки відокремити від білків, змішати з гарячою водою і 1 / 3 цукру і збити міксером до утворення густої піни. Білки з сіллю збити в густу піну. Продовжувати збивайте, поступово додаючи що залишився, цукор, а потім обережно викласти на желтковий крем. Борошно, крохмаль і розпушувач змішати і просеять над збитим білком. Перемішати великим венічком. Нагріти духовку до 200 градусів. Форму для випічки змастити олією. Викласти в неї тісто для бісквіта, разровнять його, і випікати в духовці на нижньому рівні близько 35 хвилин. Готовий бісквіт обережно витягти з форми і остудіть. Остившій бісквіт розрізати гострим ножем по горизонталі на три коржа однакової товщини. Свежемороженое ягодное асорті розморозити при кімнатній температурі. Свіжі фрукти помити, очистити і висушити або насухо витерти. Великі ягоди акуратно розрізати на невеликі шматочки. Змішати ванільний цукор, цукрову пудру і 1 ст. ложку борошна. Отриману суміш тонкої струйкой всипати у збивайте вершки. Кілька особливо красивих ягід залишити для прикраси торта, а решта змішати з 1 / 2 вершків. Цією масою намазати 2 коржа і покласти один на інший. Накрити зверху третім коржем і поставити в холодильник на 1 годину. Наповнити кулінарний шприц 1 / 3 збитих вершків. Залишком вершків рівномірно обмазать торт з допомогою шприца край торта розочкамі з вершків і викласти зверху ягоди.

Ягідне серце

6 яєць
120 г цукрового піску
1 пакетик ванільного цукру
2 ч. л. розпушувача
100 г борошна
50 г крохмалю
для вершкового крему:
4 г желатина
2 ст. л. цукрового піску
1 пакетик ванільного запіканка
375 мл молока
150 мл вершків
для клубнічного крему:
12 г желатина
150 мл вершків
2 ст. л. цукрового піску
250 г полуниці
для прикраси:
300 г полуниці
2 пакетика закрепітеля вершків
меліса
200 мл вершків
30 г фісташок

Відокремити білки від жовтком. Жовтки ретельно розтерти з цукровим піском, ванільним цукром і 3 ст. ложками гарячої води. Змішати крохмаль, борошно, розпушувач, просеять через сито і обережно всипати в желтковую суміш. Білки збити за допомогою міксера в круту піну і ввести в тісто. Духовку нагріти до температури 200 градусів. Викласти раз'емную форму папером для випікання, рівномірно заповнити тестом і випікати приблизно 35 хвилин. Дати остигнути і вийняти з форми. Вершковий крем: замочити желатин в невеликій кількості холодної води. Порошок ванільного запіканка розвести у 125 мл теплого молока. Що лишилось молоко закип'ятити, додати в нього цукровий пісок і розлучена запіканка. Віджати желатин, змішати спочатку з невеликою кількістю запіканка, а потім ввести в іншу масу. Дати остигнути, постійно помішуючи. Полуничний крем: замочити желатин. Полуницю вимити й почистити, додати цукровий пісок, а також за допомогою міксера зробити пюре. Отжатий желатин розчинити на гарячій водяній бані. Ввести в Полуничне пюре. Додати збиті вершки. Поставити в холодне місце. Випеченний корж розрізати горизонтально на три частини. Нижню частину покласти на блюдо. Намазати вершковим кремом. Покласти другий і намазати полуничним кремом. Накрити третім коржем. Злегка притиснути. Для прикраси полуницю вимити, обсушити і розрізати навпіл. Збити вершки з закрепітелем. 1 / 3 збитих вершків наповнити кондитерський шприц з насадкою у формі туфельки. Рештою вершками намазати торт. Посипати тертими фісташкамі. З полуниці викласти на торті 'Серце'. Видавити коло навколо нього невеликі розочкі збитих вершків. Прикрасити точками меліса.
Категорія: Обої для робочого столу,святкові поздоровлення,відкритки,тости і інше |
Переглядів: 1253 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Схоже:

    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Bagato.at.ua-фільми онлайн/скачати,відео приколи онлайн,аудіо приколи ,відео уроки танців онлайн,відео уроки photoshop(фотошоп) онлайн,торрент трекер,легально-безкоштовні програми,концерти,ТБ і радіо онлайн,музика,ігри для мобільного.
    Використовуються технології uCoz