# #
#
#
Загрузка... #
# #
# # # #
Пошук

Меню

Профіль

гость


Група: Гости

Час 22:57

Будь-ласка зареєструйтесь,або увійдіть під своїм логіном.


.
Логін:
Пароль:

Наш чат
500

Статистика
Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Зареєстровано на сайті

Всього: 907
Нових за місяць: 1
Нових за неділю: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Із них

Адмінів: 2
Модератор форума: 9
Головний модератор: 0
Провірених: 0
Користувачів: 892

Із них

Хлопців: 706
Дівчат: 199


Головна » 2010 » Жовтень » 23 » National Geographic: Земля тигрів і слід пуми/Земля тигров и След пумы(1985-2000)-скачати з торрента
Якщо ви є правовласником цього матеріалу і не бажаєте щоб він знаходився на цьому сайті,то перейдіть сюди,там ви зможете написати скаргу і ми удалимо його з цього сайту не пізніше як за 12 годин.
17:18

National Geographic: Земля тигрів і слід пуми/Земля тигров и След пумы(1985-2000)-скачати з торрента

Жанр:документальний,пізнавальний
Випущено:National Geographic
Тривалість:01:39:43

Про фільм:Слід пуми:
Колись з усіх сухопутних ссавців, що мешкають в Північній Америці, витончені пуми, легко пристосовувалися до умов навколишнього середовища, були господарями самих великих територій до тих пір поки в XVIII і XIX століттях масове винищення пум не довело чисельність цих тварин до небезпечно низького рівня. Кілька ізольованих один від одного популяцій пережили бійню, і протягом деякого часу кількість пум в США зростала. Але в наші дні зустрічі людей з пумами почастішали по всьому північноамериканському регіоні, і тепер пуми, стикаються з новою смертельною загрозою. Ви побачите рідкісні і дивовижні кадри, що відобразили пум в дикій природі. Ця програма прославляє пум, підкреслює вражаючі здібності цих великих кішок, що допомагають їм виживати, їх незрівнянне мисливську майстерність і унікальні прийоми вирощування потомства.

Земля тигрів:
Перед Вами унікальна, захоплююча розповідь про гігантських мешканців джунглів, лютих тигрів. Ви побачите, як ці спритні й витончені хижаки полюють на здобич, піклуються про своє потомство, плавають, грають ... і б'ються не на життя, а на смерть, відстоюючи своє право на існування. Погляньте на тигрів широко розкритими від жаху очима їх жертв: - оленів, мавп, птахів і ненавидящими очима їх потенційних суперників - крокодилів, диких індійських собак та бізонів. Підійдіть ближче - якщо наважитеся - щоб трохи краще дізнатися про величного царя лісів і джунглів, грізного повелителя всіх, хто наважився ступити на священну землю тигрів.

Інформація про файл:
Розмір: 1.37 ГБ
Якість: DVDRip
Відео: XviD, ~ 1401 Кбіт / с, 720x544
Аудіо: AC3, 2 ch, 192 Кбіт / с
Тривалість: 01:39:43
Переклад: професійний одноголосий

Категорія: Документальні фільми скачати з торрента |
Переглядів: 1788 | Додав: Admin | Теги: National Geographic | Рейтинг: 0.0/0

Схоже:

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Bagato.at.ua-фільми онлайн/скачати,відео приколи онлайн,аудіо приколи ,відео уроки танців онлайн,відео уроки photoshop(фотошоп) онлайн,торрент трекер,легально-безкоштовні програми,концерти,ТБ і радіо онлайн,музика,ігри для мобільного.
Використовуються технології uCoz