# #
#
#
Загрузка... #
# #
# # # #
Пошук

Меню

Профіль

гость


Група: Гости

Час 13:30

Будь-ласка зареєструйтесь,або увійдіть під своїм логіном.


.
Логін:
Пароль:

Наш чат
500

Статистика
Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Зареєстровано на сайті

Всього: 908
Нових за місяць: 1
Нових за неділю: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Із них

Адмінів: 2
Модератор форума: 9
Головний модератор: 0
Провірених: 0
Користувачів: 893

Із них

Хлопців: 707
Дівчат: 199


Головна » 2010 » Жовтень » 2 » Морські дияволи 4/Морские дьяволы 4(2010, 28 серій із 32)SATRip-скачати з торрента
Якщо ви є правовласником цього матеріалу і не бажаєте щоб він знаходився на цьому сайті,то перейдіть сюди,там ви зможете написати скаргу і ми удалимо його з цього сайту не пізніше як за 12 годин.
17:44

Морські дияволи 4/Морские дьяволы 4(2010, 28 серій із 32)SATRip-скачати з торрента

Жанр:бойовик, пригоди
Бюджет фільму :$1 000 000
Випущено:Росія
Рейтинг :
Режисер:Олексій Гусєв (II), Олексій Шикин, Олександр Картохін, Максим Кубрінскій
Актори:Дарина Лєснікова (Юргенс), Олег Чернов, Іван Паршин, Роман Грибков, Антон Гуляєв, Юлія Ніжельская, Світлана Смирнова-Марцинкевич, Андрій Абрамов, Олександр Волков (VII), Маргарита Гофман, Юлія Денисова, Микола Куглянт, Олексій Макрецкій, Олег Морозов, Володимир Студенівське, Максим Студенівське, Олександр Удальцов, Андрій Аксьонов, Дмитро Кочкін, Олександр Нестеров (III)
Тривалість: 28 х 00:45

Про фільм:Вони не знають поразок! Чотири «морських диявола», чотири спецназівця - в четвертому сезоні серіалу про пригоди непотоплюваної четвірки!
У нових серіях елітному підрозділу бойових плавців чекають не менш захоплюючі і складні справи, ніж у попередніх. Батя, Багіра, Бізон та Гном віртуозно розроблять і проведуть операцію по затриманню членів угрупування, що займається нелегальним перекиданням до Росії надсучасної зброї, розміновують катер, щоб врятувати взяту в заручники родину, знешкодять злочинця-контрабандиста, зловлять невловимого морського котика, за допомогою якого злочинці- водолази здійснюють зухвалі пограбування, розслідують серію загадкових вбивств на нафтовій платформі, звільнять торгове судно від морських піратів, а також "візьмуть" кримінальників, які викрали прикордонний катер.
Як і раніше, «морським дияволам» доведеться проводити свої операції не тільки на території Росії, але і в інших країнах. Так, наприклад, їм поставлено завдання таємно доставити милу дівчину на територію іноземної держави, щоб вона, потомствена розвідниця, знищила подвійного агента-зрадника, який винен у загибелі її близьких ...
Як і личить справжньому бойовику, у серіалі багато перестрілок, бійок, погонь, які, що дуже приваблює глядачів, відбуваються не тільки на суші, у повітрі й на воді, але і під водою. Герої часто стикаються зі злом у самому очевидному його прояві і жорстко борються з ним - адже добро має бути з кулаками!


Інформація про файл:

Розмір:12,82 GB
Формат: SATRip, AVI, DivX, МР3
Відео: 704x384 (1.83:1), 25 fps, DivX Codec 5.x or 6.x ~ 1300 kbps avg, 0.19 bit / pixel
Аудіо: 48 kHz, MPEG Layer 3, 1 ch, ~ 128.00 kbps avg

Категорія: Серіали скачати з торрент/Сериалы скачать torrent |
Переглядів: 5048 | Додав: Admin | Теги: Морські дияволи | Рейтинг: 5.0/1

Схоже:

    Всього коментарів: 1
    0  
    1 вика   (14.11.2010 08:22) [Материал]
    самый класний фильм

    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Bagato.at.ua-фільми онлайн/скачати,відео приколи онлайн,аудіо приколи ,відео уроки танців онлайн,відео уроки photoshop(фотошоп) онлайн,торрент трекер,легально-безкоштовні програми,концерти,ТБ і радіо онлайн,музика,ігри для мобільного.
    Використовуються технології uCoz