# #
#
#
Загрузка... #
# #
# # # #
Пошук

Меню

Профіль

гость


Група: Гости

Час 11:33

Будь-ласка зареєструйтесь,або увійдіть під своїм логіном.


.
Логін:
Пароль:

Наш чат
500

Статистика
Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Зареєстровано на сайті

Всього: 908
Нових за місяць: 1
Нових за неділю: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Із них

Адмінів: 2
Модератор форума: 9
Головний модератор: 0
Провірених: 0
Користувачів: 893

Із них

Хлопців: 707
Дівчат: 199


Головна » 2010 » Грудень » 5 » Кохання-зітхання 2 \ Любовь-морковь 2 (2008) Онлайн
Якщо ви є правовласником цього матеріалу і не бажаєте щоб він знаходився на цьому сайті,то перейдіть сюди,там ви зможете написати скаргу і ми удалимо його з цього сайту не пізніше як за 12 годин.
19:17

Кохання-зітхання 2 \ Любовь-морковь 2 (2008) Онлайн


Жанр: комедія, мелодрама
Випущено: Росія
Режисер: Максим Пежемский
Актори: Гоша Куценко, Крістіна Орбакайте, Денис Парамонов, Аліна Булинко, Лідія Вележева, Кирило Плетньов, Ольга Орлова, Андрій Ургант, Дарина Дроздовська, Віталій Емашов
Тривалість: 1:38:51
Про фільм(мультфільм):
Десять років тому подружжя Голубєвих перевірили свої почуття на міцність, помінявшись тілами. Тепер вони - тато Андрій і мама Марина. У їх сім'ї зростають близнята, Гліб і Світланка. Життя подружжя налагоджене, кар'єра запаморочлива, а день розписаний по годинах. Вони вже погано пам'ятають, що діти більше люблять живих собак, аніж штучних, і що друзі батьків - не найкраща компанія в день народження. Вони забули, що любов і увага дорожчі від грошей. Щоб повернути все на свої місця, потрібно знову поміняти всіх місцями - вирішить доктор Коган і відвідає своїх старих приятелів Голубєвих.
А вранці вони прокинуться - Гліб і Світлана в батьківській спальні, Андрій і Марина - в дитячій. Поки «маленькі» Голубєвих будуть вражати однокласників і вчителів пізнаннями, їх «дорослі» діти ледь не поставлять хрест на кар'єрі батьків і родину притулку позбавлять. Андрію та Марині світить дитячий будинок, а Свєті і Глібу - божевільний. Але Голубєвих не здаються!
Менеджери з персоналу дізнаються, як може впоратися з роботою рекламного «чебурека» блискучий мистецтвознавець, і чи варто давати колишнім юристам в руки швабру. Злісна няня згорить на роботі, а ріелтор спробує продати будинок на кладовищі із слизькими сходами. Щоб «прийти в себе», повернути свій будинок і добре ім'я Голубєвим доведеться об'єднатися, викрити зловмисників, повернути легендарний діамант і знайти ключ від банківської комірки, де гроші лежать

Категорія: Пародія,Гоблін ,Гумористичні(онлайн) |
Переглядів: 2703 | Додав: Ostap | Рейтинг: 3.5/2

Схоже:

    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Bagato.at.ua-фільми онлайн/скачати,відео приколи онлайн,аудіо приколи ,відео уроки танців онлайн,відео уроки photoshop(фотошоп) онлайн,торрент трекер,легально-безкоштовні програми,концерти,ТБ і радіо онлайн,музика,ігри для мобільного.
    Використовуються технології uCoz