# #
#
#
Загрузка... #
# #
# # # #
Пошук

Меню

Профіль

гость


Група: Гости

Час 22:11

Будь-ласка зареєструйтесь,або увійдіть під своїм логіном.


.
Логін:
Пароль:

Наш чат
500

Статистика
Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Зареєстровано на сайті

Всього: 908
Нових за місяць: 1
Нових за неділю: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Із них

Адмінів: 2
Модератор форума: 9
Головний модератор: 0
Провірених: 0
Користувачів: 893

Із них

Хлопців: 707
Дівчат: 199


Головна » 2010 » Листопад » 14 » James Bond 007: Blood Stone
Якщо ви є правовласником цього матеріалу і не бажаєте щоб він знаходився на цьому сайті,то перейдіть сюди,там ви зможете написати скаргу і ми удалимо його з цього сайту не пізніше як за 12 годин.
13:52

James Bond 007: Blood Stone


Дата виходу: 2010
Жанр: Action (Shooter) / Arcade / Racing (Cars) / 3D / 3rd Person
Розробники: Bizarre Creations і n-Space [DS]
Видавець: Activision
Локалізатор в Росії: 1C-СофтКлаб
Видавець в Росії: 1C-СофтКлаб
Платформа: PC

James Bond 007: Blood Stone є новою частиною в серії ігор про пригоди знаменитого агента Джеймса Бонда, яка включила в себе елементи гоночної ігри та пригодницького екшену. У Blood Stone вас чекає хвацько закручений сюжет, море адреналіну, захоплюючі перестрілки, запаморочливі погоні й багато іншого. Події в грі розгортатимуться і на суші і на воді, ви побуваєте в різних екзотичних місцях, серед яких Афіни, Стамбул, Монако й Бангкока. Крім одиночної кампанії вас чекають різноманітні захоплюючі багатокористувацькі режими з підтримкою до 16 гравців.

Хоча деякий час тому стало відомо, що кіно про Джеймса Бонда більше не буде (або, як мінімум, не буде ще якийсь час), ігрове втілення знаменитого англійського шпигуна відмовляється вмирати за просто так.

Іншими словами, сьогодні Activision підтвердила факт розробки нової гри про Бонда, James Bond 007: Blood Stone. У ній герой з особою Деніела Крейга буде розкривати чергова змова, попутно подорожі по різних екзотичних місцях (обіцяні Афіни, Монако, Стамбул і Бангкок) і спокушаючи красивих жінок.

«James Bond 007: Blood Stone передасть всю ту крутість, якою славиться« бондіани »і дозволить геймеру думати і діяти як Джеймс,» - порадував шанувальників серії Девід Покресс (David Pokress), співробітник Activision.

«До того ж у Blood Stone налічіствует мультиплеер з разношестнимі форми гри, серед яких є навіть режим, в якому команди шпигунів і найманців схлиснуться силами на автентичних картах».

Вже відомо, що актори, які грали в останніх фільмах франшизи (горезвісний Крейг і Джуді Денч, вона ж «М») поділяться своєю зовнішністю і голосами зі своїми ігровими моделями.

Кількість гравців у мережній грі буде рівним 16, а в геймплеї обіцяні "жаркі перестрілки з використанням укриттів», «смертоносні рукопашні сутички» і «захоплюючі дух погоні на автомобілях».

Особливості гри:
- Як у кіно. Розробники проекту чітко дотримувалися стилістики останніх фільмів про Джеймса Бонда. Гравцям належить стріляти на поразку з укриттів, битися врукопашну і брати участь у запаморочливих перегонах на розкішних автомобілях.
- Ожила легенда. Сюжетна лінія гри створена Брюсом Ферштайном (Bruce Feirstein) - автором сценаріїв знаменитих кіноблокбастерів «Золоте око», «Завтра не помре ніколи», «І цілого світу мало». І він в черговий раз майстерно показав світ міжнародного шпигунства, де кожен може виявитися зрадником.
- Знайомі всі обличчя. Зовнішність головних героїв гри повторює облики персонажів фільмів, в головних ролях яких виступили Деніел Крейг і Джуді Денч (Dame Judith Olivia Dench), а в образі нової дівчини Бонда без праці можна дізнатися співачку Джосс Стоун (Joss Stone). Також ці актори взяли участь у озвученні гри. Крім того, актором Motion Capture, що виконав роль суперагента, став дублер Деніела Крейга - Бен Кук (Ben Cooke).
- Світова павутина. Крім захоплюючою сюжетною кампанії, гравців чекає мережевий багатокористувацький режим з підтримкою до шістнадцяти учасників. За допомогою великого інструментарію кожен зможе створити агента по своєму смаку - налаштувати зовнішність і підібрати екіпірування.

Системні вимоги:
- Операційна система Microsoft Windows (XP) / Vista / 7;
- Процесор Intel Core 2 Duo E4300 з тактовою частотою 1,8 ГГц / AMD Athlon 64 X2 4000 + з тактовою частотою 2,0 ГГц;
- 1 Гб (XP) / 2 Гб (Vista / 7) оперативної пам'яті;
- 12 Гб нестисненого вільного місця на жорсткому диску (плюс 400 Мб для файлів підкачки Windows і по 2 Мб для збережень гри);
- Відеокарта з апаратним прискоренням 3D-графіки, на 100% сумісна з DirectX 9.0c, з 256 Mб відеопам'яті
- 16-бітна звукова карта, сумісна з DirectX 9.0c і відповідні драйвери;
- 6-швидкісний пристрій для читання DVD (постійна швидкість передачі даних не менше 600 K / сек)
- Клавіатура і миша.

Інструкція по установці:
1. Встановити гру використовуючи ключ
2. Скопіювати вміст кряку з образу диска в папку куди встановили гру
3. Грати!

Для активації російської мови, відкрийте блокнотом файл languages.txt (він лежить у корені гри) і додайте перед значеннями ru.
тобто у вас повинно вийти ru, en, de, fr

Тип видання: ліцензія
Таблетка: Присутній (RELOADED)
Мова інтерфейсу: Російський, Англійський, Німецький, Французький, Польська, Японський
Мова озвучення: Російський, Англійський, Німецький, Французький, Польська, Японський
Розмір: 6.92 GB
СКАЧАТИ:
Vip-File
Letibit
ShareFlare

Категорія: Скачати ігри/Скачать игры |
Переглядів: 1149 | Додав: -=[GriZlo]=- | Теги: James Bond | Рейтинг: 0.0/0

Схоже:

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Bagato.at.ua-фільми онлайн/скачати,відео приколи онлайн,аудіо приколи ,відео уроки танців онлайн,відео уроки photoshop(фотошоп) онлайн,торрент трекер,легально-безкоштовні програми,концерти,ТБ і радіо онлайн,музика,ігри для мобільного.
Використовуються технології uCoz