# #
#
#
Загрузка... #
# #
# # # #
Пошук

Меню

Профіль

гость


Група: Гости

Час 04:14

Будь-ласка зареєструйтесь,або увійдіть під своїм логіном.


.
Логін:
Пароль:

Наш чат
500

Статистика
Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Зареєстровано на сайті

Всього: 908
Нових за місяць: 1
Нових за неділю: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Із них

Адмінів: 2
Модератор форума: 9
Головний модератор: 0
Провірених: 0
Користувачів: 893

Із них

Хлопців: 707
Дівчат: 199


Головна » 2010 » Квітень » 7 » Інформатор / Информатор / The Informant! (2009), Жанр:
Якщо ви є правовласником цього матеріалу і не бажаєте щоб він знаходився на цьому сайті,то перейдіть сюди,там ви зможете написати скаргу і ми удалимо його з цього сайту не пізніше як за 12 годин.
18:53

Інформатор / Информатор / The Informant! (2009), Жанр:


Інформатор

Рік виходу: 2009
Жанр: комедія, драма, кримінал
Режисер: Стівен Содерберг
У ролях: Метт Деймон, Лукас Макхью Керолл, Едді Джемісон, Рости Швіммер, Крейг Річчі Шейнак, Том Папа, Рік Овертон, Мелані Лінскі, Томас Ф. Вілсон, Скотт Бакула

Про фільм: І про що тільки думав Марк Уітакер? Будучи співробітником перспективним агропромислової корпорації «Арчер Деніелс Мідланд» (АДМ), Уітакер несподівано перетворюється на стукача. Незважаючи на те, що Уітакер доповідає ФБР про те, що мультинаціональна компанія, в якій він трудиться, штучно підтримує занадто високі ціни на продукцію, сам себе він вважає мало не героєм, який піклується про інтереси простих громадян і гідним підвищення. Але для того, щоб втілити його мрії в життя, ФБР потрібні докази, ось чому Уітакер з радістю погоджується надіти на себе спеціальну підслуховуючу апаратуру, а в кейс заховати магнітофон, уявляючи себе своєрідним спецагентом, який виконує надсекретне завдання. На нещастя для ФБР, їх головний свідок не проти і сам нажитися на цій операції. Справа в тому, що постійно поповнюваний банківський рахунок Уітакер збиває з пантелику інших спецагентів і взагалі ставить під загрозу всю операцію проти «АДМ», тому що відрізнити справжню інформацію від тієї, яка є лише плодом бурхливої уяви Уітакер, стає практично неможливо.

Категорія: Комедії/Комедии(онлайн) |
Переглядів: 808 | Додав: stepan1302 | Рейтинг: 0.0/0

Схоже:

    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Bagato.at.ua-фільми онлайн/скачати,відео приколи онлайн,аудіо приколи ,відео уроки танців онлайн,відео уроки photoshop(фотошоп) онлайн,торрент трекер,легально-безкоштовні програми,концерти,ТБ і радіо онлайн,музика,ігри для мобільного.
    Використовуються технології uCoz