# #
#
#
Загрузка... #
# #
# # # #
Пошук

Меню

Профіль

гость


Група: Гости

Час 00:42

Будь-ласка зареєструйтесь,або увійдіть під своїм логіном.


.
Логін:
Пароль:

Наш чат
500

Статистика
Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Зареєстровано на сайті

Всього: 908
Нових за місяць: 1
Нових за неділю: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Із них

Адмінів: 2
Модератор форума: 9
Головний модератор: 0
Провірених: 0
Користувачів: 893

Із них

Хлопців: 707
Дівчат: 199


Головна » 2010 » Квітень » 28 » Джиммі нейтрон: Хлопчик-геній/Джимми нейтрон: Мальчик-гений (2001)
Якщо ви є правовласником цього матеріалу і не бажаєте щоб він знаходився на цьому сайті,то перейдіть сюди,там ви зможете написати скаргу і ми удалимо його з цього сайту не пізніше як за 12 годин.
16:03

Джиммі нейтрон: Хлопчик-геній/Джимми нейтрон: Мальчик-гений (2001)

Hазва: Джиммі нейтрон: Хлопчик-геній
Жанр:Мультфільм, пригоди, анімація
Режисер:Джон Е. Девіс
Актори:Меган Кавана (Megan Cavanagh), Марк Декарло (Mark Decarlo), Дебі Дерібері (Debi Derryberry), Джеффрі Гарсіа (Jeff Garcia), Боб Гоен (Bob Goen), Кенді Майло (Candi Milo), Роб Полсен (Rob Paulsen ), Мартін Шорт (Martin Short)
Тривалість: 1:22:33

Про фільм:Не дивіться, що чарівний карапуз Джиммі маленький і смішний! Цей хлопчик-приголомшливий винахідник, унікум і гордість рідного міста Ретровілля. Ви не повірите, але Джиммі навіть примудрився увійти в контакт з інопланетною цивілізацією! Але перший контакт з мешканцями інших світів вийшов несподіваним і сумним: гуманоїди виявилися істотами злісними і підступними! Прибульці вирішили зробити масований наліт на мирний і благополучний Ретровілль! У той час, як Джіммі розважався в парку зі своїми друзями, інопланетяни обрушилися з небес, викравши при цьому батьків всіх діточок! Життя без суворих батьків, спочатку здавалася раєм . Відважний Джиммі Нейтрон вирішує врятувати улюблених батьків з інопланетного полону! Разом зі своєю вірною собакою-кіборгом хлопчик-геній створює ескадру космічних кораблів, на якій він, разом з осиротілими дітьми Ретровілля, відправиться в міжгалактичний похід звільняти батьків.

Категорія: Мультфільми,казки/Мультфильмы,сказки(онлайн) |
Переглядів: 3258 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/4

Схоже:

    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Bagato.at.ua-фільми онлайн/скачати,відео приколи онлайн,аудіо приколи ,відео уроки танців онлайн,відео уроки photoshop(фотошоп) онлайн,торрент трекер,легально-безкоштовні програми,концерти,ТБ і радіо онлайн,музика,ігри для мобільного.
    Використовуються технології uCoz