# #
#
#
Загрузка... #
# #
# # # #
Пошук

Меню

Профіль

гость


Група: Гости

Час 05:36

Будь-ласка зареєструйтесь,або увійдіть під своїм логіном.


.
Логін:
Пароль:

Наш чат
500

Статистика
Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Зареєстровано на сайті

Всього: 908
Нових за місяць: 1
Нових за неділю: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Із них

Адмінів: 2
Модератор форума: 9
Головний модератор: 0
Провірених: 0
Користувачів: 893

Із них

Хлопців: 707
Дівчат: 199


Головна » 2010 » Березень » 29 » Добийся успіху / Добейся успеха / Bring it on (2000 рік)
Якщо ви є правовласником цього матеріалу і не бажаєте щоб він знаходився на цьому сайті,то перейдіть сюди,там ви зможете написати скаргу і ми удалимо його з цього сайту не пізніше як за 12 годин.
20:13

Добийся успіху / Добейся успеха / Bring it on (2000 рік)


Добийся успіху

Рік випуску: 2000
Жанр: Комедія, Cемейний, Спорт
Режисер:: Пейтон Рід / Peyton Reed /
У ролях: Кірстен Данст / Kirsten Dunst /, Еліза Душку / Eliza Dushku /, Джессі Бредфорд / Jesse Bradford /, Габріель Юніон / Gabrielle Union /, Шеррі Херсі / Sherry Hursey /, Холмс Осборн / Holmes Osborne /

Сюжет: Ці дівчата з групи підтримки університетської футбольної команди знають, як привернути до себе увагу. При погляді на них у хлопців різко підвищується кров'яний тиск. Вони просто чарівні, карколомні, їхні енергійні танці приводять в возбужденіетолпи уболівальників. Вони користуються шаленим успіхом, адже їх пружні молоді тіла виробляють таку кількість сексуальної енергії, що глядачі, забувши про футбол, приходять на стадіон тільки заради них. Але, оскільки, така група підтримки є майже в кожного університету, між дівчатами з різних команд розпалюється неабияка боротьба за звання кращої у своєму роді. У хід йдуть найнесподіваніші прийоми і хитрощі, і часом справа наближається до рукопашного. Але, щоб дійсно вважатися кращою командою, надопобедіть в національному чемпіонаті, а цього зможуть домогтися тільки найкрасивіші, найталановитіші, самі завзяті і. сексуальні!

Категорія: Комедії/Комедии(онлайн) |
Переглядів: 2235 | Додав: stepan1302 | Рейтинг: 0.0/0

Схоже:

    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Bagato.at.ua-фільми онлайн/скачати,відео приколи онлайн,аудіо приколи ,відео уроки танців онлайн,відео уроки photoshop(фотошоп) онлайн,торрент трекер,легально-безкоштовні програми,концерти,ТБ і радіо онлайн,музика,ігри для мобільного.
    Використовуються технології uCoz