# #
#
#
Загрузка... #
# #
# # # #
Пошук

Меню

Профіль

гость


Група: Гости

Час 08:37

Будь-ласка зареєструйтесь,або увійдіть під своїм логіном.


.
Логін:
Пароль:

Наш чат
500

Статистика
Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Зареєстровано на сайті

Всього: 908
Нових за місяць: 1
Нових за неділю: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Із них

Адмінів: 2
Модератор форума: 9
Головний модератор: 0
Провірених: 0
Користувачів: 893

Із них

Хлопців: 707
Дівчат: 199


Головна » 2010 » Серпень » 17 » Dead Space (2008) PC | RePack
Якщо ви є правовласником цього матеріалу і не бажаєте щоб він знаходився на цьому сайті,то перейдіть сюди,там ви зможете написати скаргу і ми удалимо його з цього сайту не пізніше як за 12 годин.
13:25

Dead Space (2008) PC | RePack

Жанр: Action (Shooter) / 3D / 3rd Person / Horror
Розробник: EA Redwood Shores
Видавництво: Electronic Arts
Тип видання: ліцензія
Рік випуску: 2008
Мова інтерфейсу: Російський
Таблетка: присутня
Розмір:4.24 GB

Опис:
Зв'язок з космічною добувною платформою «Ішимура» раптово урвався. Випадок не те, щоб рядовий, але і на повноцінне ЧП не тягне. На борт станції відправився інженер Айзек Кларк, в завдання якого входив пошук пошкоджень і подальший ремонт систем. Правда, в коридорах і відсіках технік не виявив жодної людини, хоча команда нікуди не пропала - вона лише видозмінилася ...

Разом з черговою порцією руди «Ішимура» поглинула інопланетну форму життя, яка почала бурхливо розвиватися в тепличних умовах комфортабельного зорельота. Екіпаж перетворився на сировину, з якої чужий розум сліпив власних солдатів. Тепер по гучним корабельним галереям гуляє вітер смерті, а за перегородками щось шарудить і шкребеться. Занурена в морок станція грає з несподіваним гостем, як кішка з мишкою, проте Айзек не має наміру перетворюватися на чийсь обід ...

Особливості гри:
- Леденить жах. Оманна порожнеча і непроглядна темрява коридорів обволікають жертву липким страхом. Спотворені металевим нутром корабля звуки скрипковим смичком скрегочуть по натягнутих нервах. Далеко від цивілізації наодинці з невідомою загрозою ви просочиться жахом, немов губка - водою.
- Ампутація. Dead Space відрізняється від інших представників жанру, де інопланетяни натовпами вмирають під шквальним вогнем. Айзек - простій інженер, який не носить з собою арсенал середньої армії. Зате у нього є інструменти: пила, різак і інші корисні пристосування, незамінні в ближньому бою. Щоб знищити монстра, потрібно пошкодити або відрізувати у нього життєво важливий орган, причому у різних видів істот він розташований в різних місцях.
- Модернізація. Кожен інструмент можна удосконалити, перетворивши його з простого інженерного приладу в повноцінну зброю.
- У невагомості. Далеко не все обладнання платформи функціонує справно, а тому з гравітацією бувають перебої. Опинившись в невагомості, можна включити магнітні черевики, щоб гуляти по стелі і стінах. Проте іноді куди безпечніше просто парити в порожнечі.
- Чужа реальність. Завдяки реалістичній фізиці Dead Space примушує повірити в жахливі події. Коли весь навколишній світ виглядає і реагує на впливи, як справжній, легко забути, що знаходишся в грі.

Мінімальні системні вимоги:
Windows XP / Vista; Pentium IV 3.2 Ггц; Пам'ять 1 Гб; Відеокарта сімейства NVidia 6800 або ATI X1650 або вище з підтримкою шейдерної моделі 3.0 і 256 МБ пам'яті (рекомендуються відеокарти NVidia 8600 GTS або вище, ATI X1900 або вище)

Трейлер

Категорія: Ігри на PC скачати з торрента/скачать с torrent игры на пк |
Переглядів: 2245 | Додав: Admin | Теги: Dead Space | Рейтинг: 0.0/0

Схоже:

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Bagato.at.ua-фільми онлайн/скачати,відео приколи онлайн,аудіо приколи ,відео уроки танців онлайн,відео уроки photoshop(фотошоп) онлайн,торрент трекер,легально-безкоштовні програми,концерти,ТБ і радіо онлайн,музика,ігри для мобільного.
Використовуються технології uCoz