# #
#
#
Загрузка... #
# #
# # # #
Пошук

Меню

Профіль

гость


Група: Гости

Час 15:53

Будь-ласка зареєструйтесь,або увійдіть під своїм логіном.


.
Логін:
Пароль:

Наш чат
500

Статистика
Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Зареєстровано на сайті

Всього: 907
Нових за місяць: 1
Нових за неділю: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Із них

Адмінів: 2
Модератор форума: 9
Головний модератор: 0
Провірених: 0
Користувачів: 892

Із них

Хлопців: 706
Дівчат: 199


Головна » 2010 » Травень » 11 » Command & Conquer 4: Tiberian Twilight (PC/2010)-скачати з торрента
Якщо ви є правовласником цього матеріалу і не бажаєте щоб він знаходився на цьому сайті,то перейдіть сюди,там ви зможете написати скаргу і ми удалимо його з цього сайту не пізніше як за 12 годин.
18:41

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight (PC/2010)-скачати з торрента

Назва:Command & Conquer 4: Tiberuim Twilight
Рік випуску:210
Жанер:Стратегія
Опис:У 2062 людство перебувало на межі вимирання. Через Тиберія - таємничого інопланетного мінералу, який заразив Землю і став причиною кровопролитної війни між Глобальним Радою Безпеки (ГСБ) і «Братством НОД», планета практично спорожніла. У самий розпал кризи Кейн, лідер «Братства НОД», повідомив ГСБ, що він розробив систему, яка дозволить контролювати Тіберій і використовувати його силу. Проте для створення мережі управління Тиберієм Кейну потрібна була допомога ГСБ. Таким чином, дві протиборчі угрупування об'єднали зусилля з тим, щоб запобігти зникненню людства з лиця Землі.

Через 15 років після цих подій мережа була практично створена. Тиберій перебуває під суворим контролем, а Земля вступила в нову епоху благоденства і процвітання. І тільки зараз населення Землі стало на запитання, чому Кейн вирішив допомогти всім і що він вимагатиме за цю допомогу? Відповіді на всі питання будуть отримані в грі Command & Conquer 4: Епілог.

Кейн. ГСБ. НОД. Тиберій. Який фінал? Дізнайтеся про всі події цієї історії в грі Command & Conquer 4: Епілог. Вас чекають захоплюючі битви, цікаві пригоди і все найкраще з класичної серії ігор Command & Conquer.

* Епічне завершення саги про Тиберія - Кейн знову повертається у захоплюючий світ гри. Ви зможете грати самостійно або об'єднати свої зусилля з іншими користувачами!
* Поступовий розвиток гравця - чим більше бойових одиниць противника ви знищуєте, тим сильніше зростає ваш досвід. Ви зможете отримати доступ до нових бойових одиниць, поліпшень і вдосконалень, які зроблять вашу армію ще сильніше!
* Завжди в русі - вперше в серії ігор C & C: величезна мобільна база - Черепаха. Тепер ви завжди зможете бути в центрі битви. Створюйте бойові одиниці, переміщаючись по всьому полю бою. Встановлюйте штаб у будь-якому відповідному місці!
* Виберіть клас - виберіть один з трьох унікальних класів ГСБ або НОД. Кожен клас має свої особливості та бойовими одиницями. Ви зможете вибирати свій власний стиль гри! Клас нападу, оборони або підтримки - що виберіть ви?
* Об'єднайте зусилля і боріться по мережі - знайдіть друзів і беріть участь у великомасштабних битвах мережевих 5 на 5! Виберіть улюблений клас та поринути в світ війни, де вам належить не тільки знищувати ворогів, але й виконувати різні завдання. А завдяки новій системі ви зможете переміщатися разом зі своїми друзями з однієї мережевої битви в іншу.

Розробник:EA Los Angeles
Видавництво:Electronic Arts
Пігулка:непотрібна
Системні вимоги: мінімальні:
Core 2 Duo E6400/Athlon 64 X2 5000 +, 1 Гб RAM, відеокарта GeForce 6600/Radeon X1600 з 128 Мб відеопам'яті
Рекомендовані вимоги:
Core 2 Quad Q6600/Phenom X4, 2 Гб RAM, відеокарта GeForce 8600 GTX / Radeon HD 4580 з 512 Мб відеопам'яті
Дод. інформація: Для встанови потрібно змонтувати образ. Після установки для запуску гри спочатку запустіть ярлик емулятора сервера "CNC4 SERVER", а потім ярлик самої гри "Tiberian Twilight".

Трейлер

Категорія: Ігри на PC скачати з торрента/скачать с torrent игры на пк |
Переглядів: 3660 | Додав: Admin | Теги: гра, скачати, торрент | Рейтинг: 0.0/0

Схоже:

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Bagato.at.ua-фільми онлайн/скачати,відео приколи онлайн,аудіо приколи ,відео уроки танців онлайн,відео уроки photoshop(фотошоп) онлайн,торрент трекер,легально-безкоштовні програми,концерти,ТБ і радіо онлайн,музика,ігри для мобільного.
Використовуються технології uCoz