# #
#
#
Загрузка... #
# #
# # # #
Пошук

Меню

Профіль

гость


Група: Гости

Час 08:18

Будь-ласка зареєструйтесь,або увійдіть під своїм логіном.


.
Логін:
Пароль:

Наш чат
500

Статистика
Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Зареєстровано на сайті

Всього: 908
Нових за місяць: 1
Нових за неділю: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Із них

Адмінів: 2
Модератор форума: 9
Головний модератор: 0
Провірених: 0
Користувачів: 893

Із них

Хлопців: 707
Дівчат: 199


Головна » 2010 » Травень » 7 » Halo - Combat Evolved
Якщо ви є правовласником цього матеріалу і не бажаєте щоб він знаходився на цьому сайті,то перейдіть сюди,там ви зможете написати скаргу і ми удалимо його з цього сайту не пізніше як за 12 годин.
13:34

Halo - Combat Evolved

Рік випуску: 2003
Жанр: FPS дій \
Розробник: Bungie Studios
Видавництво: Microsoft Games
Платформа: PC
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки англійська
Таблетка: Не потрібний

Системні вимоги:
Відеокарта з об'ємом пам'яті від 64 Мб
Операційна система - Windows 2000/XP
Процесор - Pentium 4 з частотою 1,5 ГГц або Athlon XP 1500 + і вище
384 Мб ОЗУ
2,2 Гб вільного місця на жорсткому диску
Звукова карта - 16-розрядна, сумісна з DirectX 9.0b
DirectX 9.0b

Опис: Знову банальний сюжет про майбутнє яке поневолили прибульці, але на цей раз дія відбувається в 2552, а в ролі «злісних прибульців» будемо ми. Людство до цього часу не розумним і не винищило себе, правда бажаючі виправити останнє недогляд вже знайшлися. Це якийсь союз інопланетних рас, об'єднаних релігійним фанатизмом. Але, так чи інакше, людей вони навіть не намагалися звернути в істинну віру, а відразу почали мочити - як гидота, що ображає богів самим фактом свого існування. Уцілілі земні кіборги, один з яких - ви, починаєте партизанську війну, захоплюють у ворога бойову техніку, а в кінцевому рахунку і флагманський корабель, здійснивши свою первинну місію. Ось така передісторія. Ми прокидаємося в якийсь капсулі і нас зустрічає мужичок бурмоче «доброго ранку!» І каже «ви в тренувальному центрі» і починається якесь тупі тренувальні завдання типу: встати в червоний квадрат і курсором поводити по лампочках. Зробивши два таких завдання ми, може бути, і продовжували б і далі, якби не ті крики і постріли, що радіють з командного центру. Наш вчитель говорить, що ми потрапили і треба звідси тікати. По дорозі ми зустрінемо вже монстрів але так як ми без зброї потрібно просто бігти. Більше ні чого не скажу, що б інтерес не зіпсувати.
Так все здорово зроблено що радієш кожній миті, чого тільки варта зброю. Бластери, лазери, ракетниці, пістолети, якісь світлові гранати, кулемети ... Коротше чого там тільки немає! По-друге цілком легке управління не треба там мучитися де яка кнопка або що тут треба натискати?! Наприклад що б взяти зброю потрібно підійти до нього і натиснути на кнопку дії. Але при цьому можна носити тільки дві зброї, тобто якщо у вас ракетниця і пістолет і хочете взяти лазер то потрібно вибрати предмет який викидаєте і підійти з ним до зброї яке хочете взяти і натискаємо кнопку дії. Крім того є всякі бонуси типу невидимості або тимчасового безсмертя. Все це звичайно було, але в Halo'вском антуражі все це так цікаво виглядає ... Є ще функція типу альтернативного вогню тільки замість вогню наш герой зброєю розмахувати й б'є прикладом. Особливо це смішно виглядає з ракетницею ...
Меню досить просте: нова гра, опції і т.д. і що досить дивно зазвичай коли переносять з консолі, то меню треба вибирати стрілками, а тут ні, тут нормальної стрілочкою. Молодці, одне слово!
Загалом ми маємо відмінну імпортовану з X-box'а гру, яка відмінно розташуватися на наших полицях. Ті, хто любить ігри типу Half-життя і Unreal раджу брати - не пошкодуєте. Ті ж, хто просто хоче пограти в гарну гру хай теж беруть, тому що з нею можна чудово провести час і вбити далеко не один вечір ...
Дод. інформація: У роздачі присутня крякнути образ оригінального диска, ключ для неї, генератор ключів про всяк випадок і останній офіційний патч до версії 1.09, відучували гру від диска (емулювати образ не буде необхідністю).
По мережі - бігає!

скачати[size=6]

Категорія: Ігри на PC скачати з торрента/скачать с torrent игры на пк |
Переглядів: 3219 | Додав: beefman | Рейтинг: 5.0/1

Схоже:

    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Bagato.at.ua-фільми онлайн/скачати,відео приколи онлайн,аудіо приколи ,відео уроки танців онлайн,відео уроки photoshop(фотошоп) онлайн,торрент трекер,легально-безкоштовні програми,концерти,ТБ і радіо онлайн,музика,ігри для мобільного.
    Використовуються технології uCoz