# #
#
#
Загрузка... #
# #
# # # #
Пошук

Меню

Профіль

гость


Група: Гости

Час 20:09

Будь-ласка зареєструйтесь,або увійдіть під своїм логіном.


.
Логін:
Пароль:

Наш чат
500

Статистика
Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Зареєстровано на сайті

Всього: 908
Нових за місяць: 1
Нових за неділю: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Із них

Адмінів: 2
Модератор форума: 9
Головний модератор: 0
Провірених: 0
Користувачів: 893

Із них

Хлопців: 707
Дівчат: 199


Головна » 2009 » Листопад » 20 » Загадка 9 / 11 (2008)
Якщо ви є правовласником цього матеріалу і не бажаєте щоб він знаходився на цьому сайті,то перейдіть сюди,там ви зможете написати скаргу і ми удалимо його з цього сайту не пізніше як за 12 годин.
17:29

Загадка 9 / 11 (2008)



Hазва:Загадка 9 / 11
Жанр:
документальний
Випущено: США
Режисер: Cмолстом
Актори:
Тривалість: 
85 хв

Про фільм:
Автори цього документального фільму поставили перед собою завдання довести, що вежі-близнюки Всесвітнього торгового центра обрушилися 11 вересня 2001 не з-за пожежі, що виникла після того, як в будівлі врізалися літаки, захоплені терористами, а в результаті керованих вибухів. Вони впевнені, що температура в будівлях під час пожежі, яка, до того ж, носив вогнищевий характер, була недостатньою для того, щоб обвалити сталеві конструкції башт. На користь версії про вибухи говорить те, що обвалення відбулися дуже швидко, "зі швидкістю вільного падіння". На думку експертів, про це свідчать і пилові хмари, і вибухова хвиля, що виникла після обвалення, і те, що на місці обвалення, під завалами, пожежники виявили тонни розплавленого і застиглого металу. Метал міг розплавитися тільки при застосуванні вибухової з'єднання терміт. Версію про вибухи підтверджує і те, що близько тисячі тіл жертв трагедії так і не були знайдені, а на дахах сусідніх будинків були виявлені сотні фрагментів кісток. Фахівців дивує і та обставина, що 47-поверховий будинок ВТЦ № 7, до якого літак не врізався, також обрушилося, причому обвалення мав усі ознаки контрольованого вибуху. Будучи впевнені в тому, що вежі-близнюки були підірвані, автори фільму намагаються знайти відповідь на запитання, для чого це було зроблено і кому це було вигідно. На їхню думку, головним зацікавленою особою міг бути орендар Всесвітнього торгового центру, Ларрі Сільверстайн. В якості страхових виплат він отримав більше восьми мільярдів доларів, при тому, що придбання права оренди комплексу обійшлася йому в чотирнадцять мільйонів доларів. У що обрушився будівлі ВТЦ № 7 загинули тисячі файлів Комісії з цінних паперів, що мають відношення до незаконних фінансових операцій, і документи про семідесятімілліардном збиток від дій енергетичних компаній Каліфорнії.

Категорія: Фантастика,Пригоди,Катастрофа(онлайн) |
Переглядів: 1023 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Схоже:

    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Bagato.at.ua-фільми онлайн/скачати,відео приколи онлайн,аудіо приколи ,відео уроки танців онлайн,відео уроки photoshop(фотошоп) онлайн,торрент трекер,легально-безкоштовні програми,концерти,ТБ і радіо онлайн,музика,ігри для мобільного.
    Використовуються технології uCoz