# #
#
#
Загрузка... #
# #
# # # #
Пошук

Меню

Профіль

гость


Група: Гости

Час 20:29

Будь-ласка зареєструйтесь,або увійдіть під своїм логіном.


.
Логін:
Пароль:

Наш чат
500

Статистика
Rambler's Top100
Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0


Зареєстровано на сайті

Всього: 908
Нових за місяць: 1
Нових за неділю: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Із них

Адмінів: 2
Модератор форума: 9
Головний модератор: 0
Провірених: 0
Користувачів: 893

Із них

Хлопців: 707
Дівчат: 199


Головна » 2010 » Лютий » 5 » Велика різниця/Большая разница(2008)
Якщо ви є правовласником цього матеріалу і не бажаєте щоб він знаходився на цьому сайті,то перейдіть сюди,там ви зможете написати скаргу і ми удалимо його з цього сайту не пізніше як за 12 годин.
15:56

Велика різниця/Большая разница(2008)

Рік випуску: 2008
Жанр: Концерт
Випущено: ОРТ
Ведучі: Олександр Цекало, Іван Ургант

Про фільм:
"Велика різниця" - це повне занурення у світ пародії, в атмосферу пародіруемих подій і обставин, у вигляд і манеру поведінки пародіруемих людей. При створенні кожного номера автори "Великої різниці" проводять скрупульозну роботу з гримом, реквізитом, костюмами. Багато пародії розігруються в реальній обстановці - наприклад, якщо пародіюється конкретний телевізійний проект, то все відбувається в тій же студії і в тих же декораціях, в яких він зазвичай знімається. Роль ведучих "Великої різниці" полягає в тому, щоб служити зв'язуючою ланкою між пародіями і підтримувати інтерактивний зв'язок з залом в ході всього шоу. Примітно, що практично половина всієї глядацької масовки в студії - це зірки шоу-бізнесу, телебачення, кіно та спорту. Відомі всій країні люди, багато з яких при цьому обрані на роль об'єктів для самих пародій. Ведучі шоу будуть запрошувати їх на сцену після кожного номера, щоб поділитися враженнями про побачене і почуте. На зйомках першої програми в "зоряної масовці" були, зокрема, помічені Ксенія Собчак, Ксенія Бородіна, Діана Арбеніна, Ірина Чащина, Павло Буре, Дмитро Нагієв, Гарік Мартиросян, Олександр Ревва, Геннадій Вєтров, Володимир Маркін, Тетяна Толстая, Аркадій Укупник , брати Запашні, Геннадій Малахов, Олексій Лисенков, Олександр Пєсков, учасники проекту "Фабрика Зірок 7", групи "Корні", "Агата Крісті", "Иванушки Int.", "Бі-2", "Челсі" та ін Своєрідним символом шоу є фігурка "Золотий тормашками" - перевернутий вниз головою чоловічок, що стоїть руками на телевізорі (адже врешті-решт пародія - це жанр-перевертиш). Відомо, що "Золотий тормашками" ведучі шоу будуть нагороджувати своїх гостей за блискуче почуття гумору і здатність до самоіронії. Частина пародійних номерів демонструється в студії живцем, частина (записана "на натурі") - на величезному екрані. Для створення студійних пародій зведена унікальна рухома сцена-трансформер, розділяється на чотири сегменти

Категорія: ТБ шоу онлайн |
Переглядів: 1121 | Додав: Admin | Теги: Велика різниця | Рейтинг: 0.0/0

Схоже:

    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Bagato.at.ua-фільми онлайн/скачати,відео приколи онлайн,аудіо приколи ,відео уроки танців онлайн,відео уроки photoshop(фотошоп) онлайн,торрент трекер,легально-безкоштовні програми,концерти,ТБ і радіо онлайн,музика,ігри для мобільного.
    Використовуються технології uCoz