# #
#
#
Загрузка... #
# #
# # # #
Пошук

Меню

Профіль

гость


Група: Гости

Час 23:28

Будь-ласка зареєструйтесь,або увійдіть під своїм логіном.


.
Логін:
Пароль:

Наш чат
500

Статистика
Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Зареєстровано на сайті

Всього: 908
Нових за місяць: 1
Нових за неділю: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Із них

Адмінів: 2
Модератор форума: 9
Головний модератор: 0
Провірених: 0
Користувачів: 893

Із них

Хлопців: 707
Дівчат: 199


Головна » 2010 » Лютий » 22 » Точка розлому / Breaking Point (2009 рік)
Якщо ви є правовласником цього матеріалу і не бажаєте щоб він знаходився на цьому сайті,то перейдіть сюди,там ви зможете написати скаргу і ми удалимо його з цього сайту не пізніше як за 12 годин.
19:15

Точка розлому / Breaking Point (2009 рік)

$IMAGE1$

Точка розлому

Рік випуску: 2009
Жанр:
бойовик, трилер, драма, кримінал
Режисер::
Джефф Челентано / Jeff Celentano
У ролях:
Том Беренджер, Баста Раймс, Арманд Ассанте, Френкі Фейзон, Стіккі Фінгаз, Музетта Вандер, Роберт Капеллі мл., Квіша Сандерс, Артуро Гатті, Кертісс Кук ...
Сюжет
: Стівен Луїза (Том Беренджер), що був колись відомим адвокат у кримінальних справах, намагається повернутися до роботи, покінчив з минулим наркомана і трагедією в сім'ї. Стівен натикається на складне, тонко сплановане справу про вбивство. Всупереч здоровому глузду, він береться за цю справу, яке, в кінцевому рахунку, приведе його туди, де він лицем до лиця зіткнеться зі своїми власними страхами. Намагаючись розкрити справу, Стівен звертається по допомогу до колишнього спортсмену, нині члена банди, Річарду «Beanz» Аллену. Вони швидко знаходять спільну мову. Разом вони прагнуть докопатися до правди і домогтися правосуддя в суді і на вулицях. Стівен і Аллен зустрічаються ніс до носа з безжальним ватажком банди, старим знайомим Стівена - торговцем наркотиками Боуен (Баста Раймс). За допомогою Аллена, Стівен дізнається, що між Боуен і корумпованими органами правопорядку існує міцний зв'язок. На цьому шляху, Стівен відкриває для себе все нові і нові факти, і про себе в тому числі. Виявляється, Стівена і Аллена єднає одна мета - прагнення до спокутування.
Категорія: Бойовики,детективи/Фильмы боевики, детективы(онлайн) |
Переглядів: 743 | Додав: stepan1302 | Рейтинг: 0.0/0

Схоже:

    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Bagato.at.ua-фільми онлайн/скачати,відео приколи онлайн,аудіо приколи ,відео уроки танців онлайн,відео уроки photoshop(фотошоп) онлайн,торрент трекер,легально-безкоштовні програми,концерти,ТБ і радіо онлайн,музика,ігри для мобільного.
    Використовуються технології uCoz