# #
#
#
Загрузка... #
# #
# # # #
Пошук

Меню

Профіль

гость


Група: Гости

Час 04:17

Будь-ласка зареєструйтесь,або увійдіть під своїм логіном.


.
Логін:
Пароль:

Наш чат
500

Статистика
Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Зареєстровано на сайті

Всього: 908
Нових за місяць: 1
Нових за неділю: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Із них

Адмінів: 2
Модератор форума: 9
Головний модератор: 0
Провірених: 0
Користувачів: 893

Із них

Хлопців: 707
Дівчат: 199


Головна » 2010 » Грудень » 4 » Місце зустрічі змінити не можна/Место встречи изменить нельзя (1979) DVDRip-усі серії скачати з торрента
Якщо ви є правовласником цього матеріалу і не бажаєте щоб він знаходився на цьому сайті,то перейдіть сюди,там ви зможете написати скаргу і ми удалимо його з цього сайту не пізніше як за 12 годин.
17:14

Місце зустрічі змінити не можна/Место встречи изменить нельзя (1979) DVDRip-усі серії скачати з торрента

Жанр:Кримінальна історія, детектив
Випущено:СРСР
Режисер:Станіслав Говорухін
Актори:Володимир Висоцький, Володимир Конкін, Наталя Данилова, Лев Перфілов, Сергій Юрський, Олександр Мілютін, Андрій Градов, Олексій Миронов, Євген Шутов, Євген Стежко, Євген Леонов-Гладишев, Всеволод Абдулов, Генріх Осташевський, Юнона Карева, Світлана Світлична, Наталя Фатєєва, Євген Євстигнєєв, Катерина Градова, Лариса Удовиченко, Станіслав Садальський, Леонід Куравльов, Людмила Давидова, Віктор Павлов, Олександр Белявський, Армен Джигарханян, Валерія Заклунна, Тетяна Ткач, Іван Бортник, Олег Савосін, Олександр Абдулов, Наталія Ченчик, Зіновій Гердт , Ніна Корнієнко, Ігор Старков, Микола Слесарев, Фелікс Кроль, Аркадій Свідерський
Тривалість: 6:02:49 (5 серій)

Про фільм:Літо 1945-го. Відгримів салют Великої Перемоги і країна поступово починає повертатися до мирного життя. З "вогню та в полум'я" потрапляє молоденький коммандір розвідроти Володя Шарапов (В. Конкін), прийшовши з розподілу в МУР, у відділ по боротьбі з бандитизмом. У місті лютує банда "Чорна кішка", наводячи жах на москвичів. У сутичку з бандитами вступає капітан Жеглов (В. Висоцький), для якого Шарапов незабаром стає правою рукою ... Капітан Жеглов у цій картині, знятій за романом братів Вайнерів режисером Станіславом Говорухіним, це одна з найяскравіших ролей геніального Володимира Висоцького. Створений образ нещадного борця з бандитами, справжнього героя післявоєнного часу, незрівнянний зі свого реалізму та емоційної насиченості.

Інформація про файл:
Розмір:4,1Гб
Якість: DVDRip
Відео: DivX, ~ 1000 Кбіт / с, 688x512
Аудіо: AC3, 384 Кбіт / с
Тривалість: 5 x ~ 1:10:00
Мова: російська

Категорія: Серіали скачати з торрент/Сериалы скачать torrent |
Переглядів: 3546 | Додав: Admin | Теги: Місце зустрічі змінити не можна | Рейтинг: 0.0/0

Схоже:

    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Bagato.at.ua-фільми онлайн/скачати,відео приколи онлайн,аудіо приколи ,відео уроки танців онлайн,відео уроки photoshop(фотошоп) онлайн,торрент трекер,легально-безкоштовні програми,концерти,ТБ і радіо онлайн,музика,ігри для мобільного.
    Використовуються технології uCoz