# #
#
#
Загрузка... #
# #
# # # #
Пошук

Меню

Профіль

гость


Група: Гости

Час 03:00

Будь-ласка зареєструйтесь,або увійдіть під своїм логіном.


.
Логін:
Пароль:

Наш чат
500

Статистика
Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Зареєстровано на сайті

Всього: 908
Нових за місяць: 1
Нових за неділю: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Із них

Адмінів: 2
Модератор форума: 9
Головний модератор: 0
Провірених: 0
Користувачів: 893

Із них

Хлопців: 707
Дівчат: 199


Головна » 2010 » Листопад » 15 » Гаррі Поттер АНТОЛОГІЯ
Якщо ви є правовласником цього матеріалу і не бажаєте щоб він знаходився на цьому сайті,то перейдіть сюди,там ви зможете написати скаргу і ми удалимо його з цього сайту не пізніше як за 12 годин.
20:26

Гаррі Поттер АНТОЛОГІЯ


Рік випуску: 2001-2009 рр..
Жанр: Arcade / 3D / 3rd Person
Розробник: KnowWonder / Electronic Arts UK / EA Bright Light
Видавець: Electronic Arts

Harry Potter and the Sorcerer's Stone / Гаррі Поттер і Філософський камінь:
Системні вимоги:
* Операційна система: Windows 95/98/ME/2000/XP/Vista/Win7
* Процесор: Pentium II 300 MHz
* Оперативна пам'ять: 64Мб
* Відеокарта: 4Мб
* Вільне місце на жорсткому диску: 400Мб

Опис:
Гаррі Поттер і філософський камінь - перша гра, яка дає можливість всім шанувальникам книжок Джоан Роулінг і фільмів на їх основі зануритися в чарівний світ пригод Гаррі Поттера. Більше того - відчути себе самим Гаррі!
Дослідіть величезну територію Гогвортсу і познайомтеся з його мешканцями, відшукайте десятки таємних проходів і секретні кімнати. Політайте на мітлі і візьміть участь в матчі чемпіонату Хогвартс з квідичу

Harry Potter and the Chamber of Secrets / Гаррі Поттер і Таємна кімната:
Системні вимоги:
* Операційна система: Windows 95/98/ME/2000/XP/Vista/Win7
* Процесор: Pentium II 300 MHz
* Оперативна пам'ять: 64MB
* Відеокарта: 4 Mb
* Вільне місце на жорсткому диску: 400 Мб

Опис:
У Хогвартской Школі Чарів і Чаклунства починається другий рік навчання. Швидше, за кермо літаючого Форда, - і в дорогу! Безліч нових пригод і загадок чекає вас у другій грі про знаменитого юного чарівника «Гаррі Поттер і Таємна Кімната». Дивні і все більш зловісні події відбуваються в Школі Чарів і Чаклунства. Чи вистачить хоробрості дійти до кінця?
Нова гра про пригоди Гаррі Поттера створена за мотивами другої книги Дж. Роулінг «Гаррі Поттер і Таємна кімната». Гра проведе вас по всіх головних подій книги і фільму - від зустрічі з домашнім ельфом Доббі до подорожі в Косий провулок, від нерівного двобою з Дракучей вербою до зустрічі зі зловісним Василіск.
Вам належить битися з Малфоєм на засіданні дуельний клуб, поворожити над оборотним зіллям, блукати у лабіринтах поздемелій в пошуках Таємної кімнати, вивчити нові цікаві заклинання, добувати бали, що йдуть у залік змагання між факультетами
Вірний Німбус-2000 дозволить вам політати над Хогвартс і його околицями, а також брати участь в іграх чергового сезону з квідичу
Маса потайних ходів, секретів і призів за їх перебування змусять вас повертатися до гри навіть після того, як основна сюжетна лінія буде пройдена

Harry Potter Quidditch World Cup / Гаррі Поттер Чемпіонат світу з квідичу:
Системні вимоги:
* Операційна система: Windows 95/98/ME/2000/XP/Vista/Win7
* Процесор: 500 MHz Intel Pentium III processor or 100% Compatible
* Оперативна пам'ять: 64MB (128MB for Windows XP/2K)
* Відеокарта: 16 Мб пам'яті, підтримкою стандарту Direct3D ™ і драйвером, сумісним з DirectX 8.1
* Вільне місце на жорсткому диску: 500Мб

Опис:
Знаменитий Хогвартс чекає на Вас! Ви можете взяти участь у світовому чемпіонаті з гри в квідич і перемогти! Квідич - це дуже жорстка гра, а порушити правила можна 178 різними способами. Матчі немає суворого обмеження за часом і можуть тривати від декількох хвилин до 3-х місяців. Спочатку Вас чекає відбірковий тур у шкільному чемпіонаті, а після і світовий тур.

Особливості гри:
* Фантастичний вид спорту перетворений у відеогру суперпрофесіоналами з Electronic Arts, авторами найбільш успішних спортивних ігор в історії - FIFA, NBA Live, NHL і багато інших.
* Чотири команди Хогвартса, з вашими улюбленими героями з книг: Гаррі Поттер, Драко Мелфой, Маркус Флінт, Олівер Вуд, Фред і Джордж Візлі, та інші. Само собою, в Болгарській збірної ви знайдете і знаменитого Віктора Крама.
* У грі детально відтворено всі правила Квідич, а гравці мають повної свободою пересування в трьох вимірах і можуть злітати в висоту або триматися ближче до землі.
* Розрахований на багато режим дозволить поборотися в квідич з друзями.
* Перемоги будуть приносити вам спеціальні карти, які згодом ви зможете використовувати для відкриття нових прийомів.
* Незліченна кількість ігрових тактик, рухів і прийомів. Опануйте усіма - і ви напевно переможете!
* У Міжнародному Кубку ви зможете змагатися з професіоналами команд США, Франції, Німеччини, Англії, Японії, Болгарії, і багатьма іншими

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban / Гаррі Поттер і в'язень Азкабану:
Системні вимоги:
* Операційна система: Windows 95/98/ME/2000/XP/Vista/Win7
* Процесор: Pentium III 500 MHz
* Оперативна пам'ять: 128MB
* Відеокарта: 32 Mb
* Вільне місце на жорсткому диску: 900 Мб

Опис:
Дементори вже тут, і тепер допомога друзів потрібна як ніколи! Навчальний рік у Гогвортсі почався з надзвичайної події, що схвилював не тільки весь чарівний світ, але і поліцію маглів. Чародій Сіріус Блек, обвинувачений в безлічі злочинів, втік з Азкабану - тюрми, в якій утримують магів-злочинців. За чутками, він кинувся в Хогвартс, щоб убити Гарі! Для юних магів наступили чорні дні. Ще б пак! Чорний маг Блек ховається десь поруч, лиховісні варти-дементори, прислані з Азкабана на пошуки злочинця, наганяють страх на кожного, хто їх побачить ... А в цей час Гаррі і двоє його кращих друзів, Рон і Герміона, таємно від викладачів намагаються розгадати таємницю Сіріуса і з'ясувати обставини його втечі з Азкабану.

Особливості гри:
* Існують справи, з якими самотужки не впорається навіть такий талановитий чарівник, як Гаррі Поттер. Йому може знадобитися допомога друзів - Герміони і Рона. Кожен з трьох юних чарівників знає такі заклинання і вміє вирішувати такі задачки, які не під силу його товаришам, а деякі заклинання можна створити тільки вдвох чи втрьох. Тому в деяких епізодах вам доведеться управляти не тільки Гаррі, але і Роном, і Герміоною.
* Нові можливості, заклинання, завдання і супротивники. Вам належить зустрітися з жахливими дементори Азкабану, зробити політ на спині гіпогрифа, відвідати чарівну село Гогсмід, особисто познайомитися з анімаг і вервольфа ...
* Детально відтворені події книги доповнені новими епізодами, створеними спеціально для гри і схваленими самої Джоан Ролінг.
* Гігантський ігровий світ Хогвартса створений з величезною увагою до найдрібніших деталей, якість графіки перевершує всі очікування.

Harry Potter and the Goblet of Fire / Гаррі Поттер і Кубок вогню:
Системні вимоги:
* Операційна система: Windows 95/98/ME/2000/XP/Vista/Win7
* Процесор: Pentium IV 1600 MHz
* Оперативна пам'ять: 512MB
* Відеокарта: 64 Mb
* Вільне місце на жорсткому диску: 1,2 Гб

Опис:
Вся магія фільму перед вами. Події в грі засновані на фільмі. Чарівний світ Гарі Поттера оживає разом з усіма персонажами, вперше змодельованими і скопійованими з акторів. Вся навколишнє середовище, всі предмети з фільму, точно відтворений Хогвартс з усіма його факультетами, класами і викладачами доповнюють захоплюючий ігровий процес.
Нова система використання заклинань дозволить гравцям краще відчути магію. Контролер буде реагувати на кожен помах чарівної палички. Гравці зможуть користуватися новою системою вибору заклинань, використовуючи складну магію, щоб удосконалювати свої здібності.
Одне заклинання добре, а три - краще. Гравцям представиться можливість об'єднати свої зусилля, використовуючи різні здібності і заклинання двох своїх друзів в колективному режимі. Це допоможе комбінувати магію і проводити більш складні і руйнівні заклинання, ніж раніше. Вдатися до допомоги Рона і Герміони можна майже завжди, але, як і у фільмі, в грі є моменти, коли Гаррі доведеться постояти за себе самому.

Harry Potter and the Order of the Phoenix / Гаррі Поттер і Орден Фенікса:
Системні вимоги:
* Операційна система: Windows 95/98/ME/2000/XP/Vista/Win7
* Процесор: Pentium IV 1600 MHz
* Оперативна пам'ять: 512MB
* Відеокарта: 64 Mb
* Вільне місце на жорсткому диску: 4Гб

Опис:
Над Хогвартс згущуються хмари. Цього разу знаменитій школі і всім її мешканцям загрожує не стільки зовнішній ворог, скільки внутрішні чвари, що підточують могутність магів. Повернувшись на п'ятий курс, Гарі виявляє, що чарівники посилено вдають, ніби ніякої сутички із злим лордом Волдемортом не було. Міністр магії Корнеліус взагалі вважає, що директор Альбус Дамблдор навмисно лякає всіх розповідями про повернення Волдморта, щоб дістати його, Корнеліуса, місце. Бажаючи тримати події під контролем, він призначає нового викладача по захисту від темної магії - Долорес Амбрідж.
Проте її курс насправді заважає учням розвивати свої здібності, залишаючи їх без нових знань і захисту. Розуміючи це, Гарі і його друзі беруть ситуацію у свої руки. Об'єднавшись з іншими студентами, вони створюють таємне товариство під назвою «Загін Дамблдора». Навчання однокурсників, підготовка до грандіозної битви і доля Хогвартса в цілому тепер у ваших руках!

Особливості гри:
* Краще, ніж кіно! «Гаррі Поттер і Орден Фенікса» точно відтворює атмосферу легендарної книги і фільму. Ви особисто візьмете участь в захоплюючих пригодах і зустрінете знайомих героїв. Зовнішність і голоси акторів фільму були без змін перенесені в гру.
* Розкрийте таємниці Хогвартса! У ваших ніг лежить цілий світ, скрупульозно перенесений в гру з екрану кінотеатру. Він таїть в собі масу загадок, розкрити які зможуть тільки найцікавіші і уважні мандрівники. Не забувайте спілкуватися з портретами і виконувати їх завдання, щоб роздобути цінні призи з Кімнати Нагород.
* Зберіть «Загін Дамблдора»! Вербувати однодумців у ворожому оточенні не так-то просто, але сил одного Гарі для фінальної битви не вистачить. Ви вольні рухатися в будь-якому напрямку, щоб відшукати соратників і поповнити таємне суспільство свіжими силами.
* Отримайте доступ в секретні спокої замку! Для цього потрібно відвідати класи гербології, Зілляваріння, трансфігурації і Чар, добившись кращих результатів в кожній з дисциплін. Також ви можете взяти участь в декількох міні-іграх, включаючи Магічні Шахи.
* Гаррі Поттер - не єдиний герой! Вам доведеться зіграти за Фреда і Джорджа під час їх втечі від Долорес Амбрідж, за Сіріуса Блека, коли він прикриває Гарі в Міністерстві Магії, і навіть за самого Дамблдора у фінальній битві з Волдемортом.

Harry Potter and the Half-Blood Prince / Гаррі Поттер і Принц-полукровка:
Системні вимоги:
* Операційна система: Windows 95/98/ME/2000/XP/Vista/Win7
* Процесор: Pentium IV 3.0 MHz
* Оперативна пам'ять: 1 GB
* Відеокарта: 128Мб
* Вільне місце на жорсткому диску: 3Гб

Опис:
Повертайтеся до Гогвортсу разом з Гарі і допоможіть йому пережити шостий рік навчання. Вам належить взяти участь в магічних дуелях, створювати зілля і літати на мітлі як ловець команди Грифіндору з квідичу. Романтичні захоплення Рона не перешкодять вам розкрити таємницю особистості принца-напівкровки

Особливості гри:
* Грайте за Грифіндор у змаганнях на кубок Хогвартса з квідичу: переможете команди Пуффендуя, Когтеврана і Слизерина.
* Тренуйтеся, відточуйте майстерність гравця в квідич: уникайте бладжеров, ловіть снітч.
* Бийтеся в магічних дуелях - приготуйтеся до зустрічі з Пожирачами Смерті в Гогвортсі і битві з інферналамі в печері крестража.
* Варіть чарівні зілля на уроках професора Слизорога. У цьому Вам допоможе підручник Напівкровного Принца.
* Не знаєте що робити далі? Запитайте у Майже Безголового Ніка, він обов'язково вам допоможе.
* Познайомтеся ближче зі світом чарівників: досліджуйте нові чарівні місця - Нору і печеру з крестражем.
* Подорожуйте разом з Дамблодором в минуле Волан-де-Морта і тихенько підглядайте за Малфоєм в Гогвортсі.

Тип видання: Перепакована ліцензія
Мова тексту: російська
Мова озвучення: російська
Пігулка: вшита
Розмір: 4,36 GB

Скачати(Скачать/Download)
Letibit
Vip-File
Turboit

Категорія: Скачати ігри/Скачать игры |
Переглядів: 2323 | Додав: -=[GriZlo]=- | Рейтинг: 5.0/1

Схоже:

    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Bagato.at.ua-фільми онлайн/скачати,відео приколи онлайн,аудіо приколи ,відео уроки танців онлайн,відео уроки photoshop(фотошоп) онлайн,торрент трекер,легально-безкоштовні програми,концерти,ТБ і радіо онлайн,музика,ігри для мобільного.
    Використовуються технології uCoz