# #
#
#
Загрузка... #
# #
# # # #
Пошук

Меню

Профіль

гость


Група: Гости

Час 07:33

Будь-ласка зареєструйтесь,або увійдіть під своїм логіном.


.
Логін:
Пароль:

Наш чат
500

Статистика
Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Зареєстровано на сайті

Всього: 908
Нових за місяць: 1
Нових за неділю: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Із них

Адмінів: 2
Модератор форума: 9
Головний модератор: 0
Провірених: 0
Користувачів: 893

Із них

Хлопців: 707
Дівчат: 199


Головна » 2011 » Липень » 5 » Fable 3 (2011) PC | RePack торрент
Якщо ви є правовласником цього матеріалу і не бажаєте щоб він знаходився на цьому сайті,то перейдіть сюди,там ви зможете написати скаргу і ми удалимо його з цього сайту не пізніше як за 12 годин.
14:00

Fable 3 (2011) PC | RePack торрент



Жанр: RPG , 3D , 3rd Person
Розробник: Lionhead Studios
Мультіплеер: (2) head-to-head, Internet
Тип видання: RePack (Ліцензії)
Мова інтерфейсу: Російська, Англійська
Мова озвучення : Англійська
Таблетка: Ушита (SKiDROW)

Системні вимоги:

v Операційна система: Windows XP/Vista/7 V
Процесор: Intel Core 2 Duo@2.0 GHz / AMD Athlon 64 X2 4000 +
v Оперативна пам'ять: 2 Gb
V Відеокарта: nVidia GeForce 7600 GT / ATI Radeon HD 2600 Pro
V Звукова карта: Звуковий пристрій, сумісний з DirectX ® 9.0с
v Вільне місце на жорсткому диску: 12 ГБ
v Важливо: перед установкою відключаємо Антивірус і Файрвол

Рекомендується під час установки відключити і додати файл paul.dll в виключення або вірь його кине на карантин!

Створюємо профіль в game For Windows live:
- Профіль потрібен для збереження гри -
* Увійти в гру - Тиснемо на клавіатурі кнопку HOME - Створити новий профіль - розтринькати повзунок в самий низ - Створити локальний профіль - Ввести ім'я профілю - Відправити Дивитися відео

Опис:

Fable III - продовження яскравої і динамічної гри, що отримала найвищі оцінки критиків і схвалення самих користувачів - продаж Fable II перевищив 6 мільйонів екземплярів. Події в Fable III розгортаються через 50 років після пригод, описаних в Fable II. Альбіон готовий до промислової революції, але королівство в небезпеці. У Fable III, перш ніж зайняти трон, вам доведеться через багато пройти - брати участь у кривавих битвах пліч-о-пліч зі своїми підданими, дізнатися любов і біль утрати. Всі рішення, які ви будете приймати, спершу роздуваючи полум'я революції, а потім - Восс на трон Альбіону, нададуть колосальний вплив на долю всієї країни і всіх жителів. В ході гри вам зустрінуться різні самобутні персонажі, виконані з властивим Fable гумором і в характерному стилі . Визначивши, чи є вони вашими друзями або, навпаки, ворогами, ви або приєднаєтеся до них, або вступите з ними в жорстоку сутичку. Це можна зробити поодинці або разом з друзями, ви будете діяти або на благо всієї держави, або для досягнення власних корисливих цілей. Ким же ви станете - героєм або злодієм, відчайдушним повстанцем, новим тираном або найбільшим з королів? Вирішувати вам!

Особливості гри:

Стати героєм і "створити" власну долю.
Історія починається з того, що ви і ваш герой опиняєтеся в епіцентрі подій Fable III. На шляху від революціонера до правителя вам доведеться багато пережити - вас чекають захоплюючі дії, яскраві та драматичні. Взаємодія зі світом Альбіону ніколи ще не було настільки простим і приємним. В системі виразів (Expressions) з'явилася нова оригінальна функція Dynamic Touch, яка дозволить вашому герою простягнути руку або обійняти кохану людину або помститися тим, хто зрадив вас. Ваш герой, ваша собака і навіть зброю змінюються, відображаючи ваш "моральне обличчя" і стиль боротьби. Емоційні зв'язки, які гравці встановлюють у світі Fable III, принесуть вам незабутні відчуття.
Коли популярний екшен стає пригодою.
Ваша подорож переноситься з вулиць процвітаючого промислового Альбіону на поля битв. Інноваційна система ведення бою однією кнопкою (one-button combat) дозволяє гравцям з легкістю поєднувати різні стилі - в їхньому арсеналі зброю ближнього бою, далекобійні зброю і магія.
Вибір і наслідки.
Основний принцип світу Fable полягає в тому, що гравцеві надається можливість широкого вибору, і від цього вибору залежить НД навколо. Добро чи зло, любов чи ненависть, кар'єра чи сім'я, чи тільки ви і ваш вірний супутник пес - живіть тим життям, про яку завжди мріяли! У цій грі, навіть більшою мірою, ніж раніше, ваш вибір веде до значних наслідків, що впливає на всю вашу сутність. Будь то ухвалення рішення в незначній сварці чи зміна обраного напрямку для всього королівства - ці ключові рішення назавжди змінять навколишній світ.



Розмір: 5,5Гб

Категорія: Ігри на PC скачати з торрента/скачать с torrent игры на пк |
Переглядів: 5793 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Схоже:

    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Bagato.at.ua-фільми онлайн/скачати,відео приколи онлайн,аудіо приколи ,відео уроки танців онлайн,відео уроки photoshop(фотошоп) онлайн,торрент трекер,легально-безкоштовні програми,концерти,ТБ і радіо онлайн,музика,ігри для мобільного.
    Використовуються технології uCoz