# #
#
#
Загрузка... #
# #
# # # #
Пошук

Меню

Профіль

гость


Група: Гости

Час 14:23

Будь-ласка зареєструйтесь,або увійдіть під своїм логіном.


.
Логін:
Пароль:

Наш чат
500

Статистика
Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Зареєстровано на сайті

Всього: 907
Нових за місяць: 1
Нових за неділю: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Із них

Адмінів: 2
Модератор форума: 9
Головний модератор: 0
Провірених: 0
Користувачів: 892

Із них

Хлопців: 706
Дівчат: 199


Головна » 2010 » Січень » 29 » Перемога/Победа / Victory(2009)
Якщо ви є правовласником цього матеріалу і не бажаєте щоб він знаходився на цьому сайті,то перейдіть сюди,там ви зможете написати скаргу і ми удалимо його з цього сайту не пізніше як за 12 годин.
19:09

Перемога/Победа / Victory(2009)

Перемога/Победа / Victory


Жанр:Індійські
Випущено: Індія
Режисер:Аджітпал Мангат / Ajitpal Mangat
Актори:Харман Баведжа, Амріта Рао, Гульшан Гровер, Тінну Ананд, Діліп Тахіл, Аруна Бакши, Анупам Кхер
Тривалість:

Про фільм:В Індії крикет набагато більше, ніж просто гра! Це - пристрасть, нав'язлива ідея, релігія, якщо хочете. Мільйони молодих людей в різних куточках країни мріють про неї, але не кожному дано втілити свою мрію в реальність ... 'ПЕРЕМОГА' - історія Рама Шекхавата (Анупам Кхер), який мріяв про кар'єру професійного гравця в крикет для свого сина. Це й історія його сина - Віджая Шекховата (Харман Баведжа), одержимого ідеєю отримати славу і визнання у світі крикету будь-яким шляхом. Так простий хлопець з маленького містечка Джейсалмер ставати зіркою збірної Індії з крикет. Але те, як йому дісталася ця слава, не могло не залишити сліду в його житті. Незабаром за численні дисциплінарні порушення його виганяють з команди, і в очах обожнює і обожнюєте його публіки він ставати ізгоєм. Мрії батька зруйновані. Не в силах впоратися з цим, Рам Шекхавата переносить інсульт і виявляється паралізованим. Ця трагедія докорінно змінює погляди Віджая і його ставлення до життя. Щоб знову завоювати довіру батька і любов глядачів, Віджай вирішує під будь-що повернути собі колишню славу. Для цього йому і його команді необхідно за всяку ціну отримати перемогу в матчі зі збірною Австралії. Але це буде не тільки перемога в грі - це буде і перемога над самим собою!

Категорія: Індійські фільми/Индийское кино(онлайн) |
Переглядів: 1355 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Схоже:

    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Bagato.at.ua-фільми онлайн/скачати,відео приколи онлайн,аудіо приколи ,відео уроки танців онлайн,відео уроки photoshop(фотошоп) онлайн,торрент трекер,легально-безкоштовні програми,концерти,ТБ і радіо онлайн,музика,ігри для мобільного.
    Використовуються технології uCoz