# #
#
#
Загрузка... #
# #
# # # #
Пошук

Меню

Профіль

гость


Група: Гости

Час 23:00

Будь-ласка зареєструйтесь,або увійдіть під своїм логіном.


.
Логін:
Пароль:

Наш чат
500

Статистика
Rambler's Top100
Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0


Зареєстровано на сайті

Всього: 910
Нових за місяць: 2
Нових за неділю: 1
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Із них

Адмінів: 2
Модератор форума: 9
Головний модератор: 0
Провірених: 0
Користувачів: 895

Із них

Хлопців: 709
Дівчат: 199


Головна » 2009 » Грудень » 12 » Чорнокнижник 3: Послідня битва / Чернокнижник 3: Последняя битва/ Warlock III: The End of Innocence (1999)
Якщо ви є правовласником цього матеріалу і не бажаєте щоб він знаходився на цьому сайті,то перейдіть сюди,там ви зможете написати скаргу і ми удалимо його з цього сайту не пізніше як за 12 годин.
14:13

Чорнокнижник 3: Послідня битва / Чернокнижник 3: Последняя битва/ Warlock III: The End of Innocence (1999)


Назва: Чорнокнижник 3: Остання битва
Рік виходу: 1999
Жанр: Містика, Жахи
Тривалість: 1:31
У ролях: Брюс Пейн / Bruce Payne /, Ешлі Лоренс / Ashley Laurence /, Пол Френсіс / Paul Francis /, Ян Швайтермен / Jan Schweiterman /, Ейнджел Борис / Angel Boris /, Річард Херст / Richard Hearst /,

Про фільм: Він повернувся, щоб знайти безсмертя ... 350 років тому відьма з Нової Англії Кетрін Міллер вирвала свою дочку з лап демонічного чорнокнижника. Щоб знайти безсмертя, він повинен був забрати кров та душу дочки Кетрін, зробивши її вічною Нареченою Тьми. Але Чорнокнижник довелося зачаїтися до наших днів. Кріс Міллер зростала сиротою. Дізнавшись про залишений їй у спадок покинутому будинку XVI століття, вона вирішила оглянути його й провести в ньому вихідні. Крис одразу відчула якусь - то дивну ауру будинку, а вночі її мучили кошмари і незвичайні видіння. Але які приїхали в гості друзі розкидається її страхи. А в самий розпал веселощів у будинку з'явився незнайомець з витонченими манерами, зачарував усіх присутніх. Цей несподіваний гість - Чорнокнижник, що з'явився забрати те, що забезпечить йому безсмертя - душу Кріс. Але жертва має віддати її добровільно ...

Категорія: Жахи,Трилери,Містика/Ужасы, Триллеры, Мистика(онлайн) |
Переглядів: 1083 | Додав: stepan1302 | Рейтинг: 0.0/0

Схоже:

    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Bagato.at.ua-фільми онлайн/скачати,відео приколи онлайн,аудіо приколи ,відео уроки танців онлайн,відео уроки photoshop(фотошоп) онлайн,торрент трекер,легально-безкоштовні програми,концерти,ТБ і радіо онлайн,музика,ігри для мобільного.
    Використовуються технології uCoz